Politie int € 50.000 aan openstaande boetes


In het kader van de Landelijke actie inde de politie Helmond de afgelopen week ruim 50.000 euro aan openstaande boetes. Ook werden meerdere auto’ s buiten gebruik gesteld omdat de openstaande boete niet betaald kon worden. Verder werden meerdere mensen aangehouden omdat ze nog een vrijheidsstraf moesten uitzitten.
De Helmondse politie gaat nog door met het innen van boetes en andere openstaande feiten. Vaak blijkt dat deze boetes al meerdere jaren openstaan. Het betreffen allerlei feiten:
Deze landelijk uitgerolde incasso-actie was vooraf aangekondigd. Zodoende hadden inwoners een laatste kans om nog naar het politiebureau te gaan om te betalen of zich te melden, zonder de verrassing van politie aan de deur..
Vanaf maandag 27 oktober gingen agenten langs de deuren van mensen met openstaande boetes en/of die nog een vrijheidsstraf te goed hadden. Daarnaast werd de recherche ingezet om veroordeelden te vinden die zich schuil houden voor de politie. Ook werden er opsporingsmiddelen ingezet zoals de ANPR (scannen van voertuigenkentekens).

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: