6reacties

Politie zet vrouw uit sportschool Citadel


Tijdens het sporten vanavond werd Anja Bralten door de politie uit haar favoriete sportschool Citadel gezet. Vanwege een conflict over het abonnementsgeld liet de eigenaar van die sportschool aan de Rivierensingel in Brouwhuis haar verwijderen. “Ik sport er al ruim 12 jaar, dit is toch belachelijk” aldus Anja. Voor eigenaar Freek Stegehuis is de maat echter vol: “Ik ben er helemaal klaar mee.” Dat meldde Omroep Brabant vanavond.
Het conflict over dat abonnementsgeld bleef maar voort duren, vanavond barstte de bom. Anja Bralten uit Helmond werd vriendelijk verzocht de sportschool te verlaten. Dat deed ze niet en vervolgens haalde de eigenaar de politie erbij die haar eruit zette. “Een gênante vertoning” liet een aanwezige sportster ons vanavond weten.
Ondanks hetgeen vanavond gebeurde, wil de Helmondse gewoon blijven sporten bij sportschool Citadel. “Het is een erg fijne sportschool. Het personeel is erg goed en ik kom er graag. Ik heb geen zin om een andere sportschool te gaan zoeken. Ik zit hier goed op mijn plek.” Eigenaar Freek Stegehuis ziet dat wat anders en wil daar niet meer aan beginnen. “Ze is hier niet meer welkom. Al dat gedoe is het ons niet waard. Kennelijk kunnen we het Anja niet naar de zin maken. En voor mijn personeel en de rest van de klanten is dat continu gezeik ook niet bepaald prettig.”

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

Wat is het conflict. Je neemt een abonnement en betaalt. Ben je het niet eens ocer het abonemtsgeld dan ga je naar een sndere sportschool. Of denk ik nu te kortzichtig

@Corrie als je het stukje van omroep brabant er bij pakt.
Dan kan je lezen dat zij kennelijk voor 1 maand 2x betaald heeft.

We kennen het hele verhaal niet en misschien zit er voor alle twee een kern van waarheid in.

Maar als je dan ergens al 12 jaar sport.
Dan vind ik dit voor de sportschool eigenaar een zeer zielige reactie om de politie er bij te halen.

Duidelijk twee verliezers, zowel die vrouw die door iedereen voor gek wordt verklaard omdat ze weer terug wil en sportschool Citadel die niet klantvriendelik overkomt.

@Corrie op vrijdag 15 november 2013 om 07:34:

Wat ik uit andere berichtgeving heb gehaald is het probleem zo:

Mw heeft altijd per maand betaald. Nu wil ze dit graag naar een jaarlijks abonnement zetten.
De sportschool geeft aan dat een jaarlijks abonnement vanaf de 1e van de maand in gaat.
Mw heeft haar jaarlijks abonnement pas na de 1e in laten gaan, daarom moet ze die maand nog gewoon betalen, maar weigert dit en heeft dit zelf verrekend naar haar jaarlijkse abonnement.

Het gaat dus echt om een paar knullige centen waar ze samen niet uit komen. Persoonlijk denk ik dat Mw gewoon fout zit.

Freek is gewoon een eikel, en dat weet ie zelf ook...

Er zijn al veel meer mensen vertrokken bij de Citadel, puur en alleen om Freek. Hij kan beter gewoon in Hilversum blijven, en zijn zaak door normale mensen laten runnen... Maar goed, hij moet het zelf weten, het is zijn eigen boterham... Jankbal...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: