22reacties

Politiewagen over de kop


Vanavond kort voor half 11 is een politiewagen over de kop gegaan. Dat gebeurde op de rotonde aan de Tolpost in de Binnenstad. Daarbij raakten 2 agenten gewond. Zij worden aan hun verwondingen behandeld in een ambulance. Hoe het ongeluk precies ontstond is nog onduidelijk. De agenten waren naar een melding onderweg, mogelijk in hoge vaart.
Wesley Gulickx was erbij en maakte de eerste foto. Harrie Fotografie maakte de andere foto.

In de reacties hieronder staan updates.

Nieuw Helmonds nieuws
22 reacties
Reageer

Ja, deze rotonde moet niet met geweld bereden worden.

Berry Leenen.

Zojuist meldt de politie via Twitter het volgende over dit ongeval:

Twee agenten zijn om 22.30 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Tolpost in Helmond. Op weg naar melding ging auto over de kop. Eenzijdig ongeval, dus geen anderen betrokkenen. Agenten worden in ambulance behandeld aan onder meer snijwonden. Onderzoek volgt. Collega’s van de lichtgewonde agenten hebben de melding overgenomen.

Sja...een rotonde proberen af te snijden, vraagt om snijwonden

Om dit klaar te krijgen op die rotonde, let wel ( 15 meter verder heeft rechts voorrang ) moet je het echt bont maken. een EMG zal de bestuurder wel verdienen.

Harrie Fotografie maakte ook nog de volgende foto's:

Dus het voertuig met kenteken 5-KZV-16 zien we niet meer terug op de Nederlandse wegen?!

Beterschap voor de beide agenten!

De situatie op deze rotonde (die geen rotonde is) waarop 5 straten (Heistraat, Pastoor van Leeuwenstraat, Prins Karelstraat, Bakelsedijk en Hurksestraat) uitkomen:


Grotere kaart weergeven

Je zult er maar net fietsen, en er komen zo'n stelletje idioten aan gereden

Tja Piet rijden veel idioten rond daar, voornamelijk die met een petje achterste voren op de boetsebol.
Die dienders hebben meestal toch wel het petje recht op, maar of het ons nog wel allemaal past waag ik te betwijfelen.
Beetje meet respect voor de ,,werkende medemens mag wel vindt ik"!
Waar gehakt wordt vallen spaanders hè ?

@kneuter ik mag als werkende medemens zo toch niet rijden, daar heeft niemand begrip voor, en over de kop nota bene, je zult toch niet ontkennen dat de dienders het heel bont hebben gemaakt

De dienders maken het vaak veel te bont, je moet de cijfers eens zien van het aantal dienstauto's die in de prak worden gereden door domme fouten van de heren zelf en bij achtervolgingen, waar het regelmatig om niets gaat. Dit kost vele tonnen per jaar, gemaakt aan henzelf door ontstane ziektekosten bij verwondingen en aan materiaal. Wordt allemaal zoals altijd door de belastingbetaler opgehoest.

Wat een idiote opmerkingen weer over de dienders die ook JOU helpen wanneer het nodig is& ook voor JOU met gevaar voor eigen leven naar de plek van het ongeval haasten. Alleen aan je eigen denken maakt je egoïstische!

@Piet Geen een normale burger zonder toestemming&bevoegdheid mogen zo rijden. Voor hen is er een uitzondering& krijgen er toestemming voor. Ben benieuwd wat jou reactie is als ze zich aan de verkeersregels houden terwijl jij Hulp met SPOED nodig hebt. Respectloos naar de dienders dit!

Weten waar je je snelheid moet aanpassen... Mss nieuwe regel instellen in woonwijken? Lijkt mij ook veiliger voor kids die daar rondspelen... En de rest...

Misschien moeten ze weer is in fatsoenlijke politiewagens gaan rijden ipv die grijze muis busjes met het onderstel van een houten kar.
BMW 3 serie of Audi A4 stationwagon ofzo.

Tja en verder kunnen de meeste agenten ondanks die zogenaamde rij opleiding/training whatever gewoon voor geen meter rijden. Een goede autorijder weet de limiet van zijn auto in alle omstandigheden... Hard rijden op een natte en bochtige weg met bladeren in een busje met relatief dunne bandjes is vragen om dit soort uitkomsten. :)

Er word altijd gezeurd over de politie, totdat men zelf hulp nodig heeft.

@ikku op maandag 24 november 2014 om 08:02:
@Bart op dinsdag 25 november 2014 om 13:10:

Helemaal mee eens!

Moet toch wel een spoed situatie zijn geweest, hoe krijg je het anders voor elkaar om hier je auto over de kop te laten slaan?
En dan 3 wagens aanwezig, doe maar ruig!
Ken dit rondpunt, met alle zijwegen (moet je flink gas hebben gegeven met je auto).
Mooi voorbeeld van de politie, maar goed! auto in de prak (belasting geld) en jezelf het ziekenhuis in.
Volgende ronde wat vaart minderen, zou ik zeggen.

@mopje
heb jij niks anders te doen dan overal klakkeloos op de reageren,word hier wel moe van zeg

Vaart minderen spaart kinderen !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: