20reacties

Ravage na ongeval op de Traverse


Op dit punt op de Kasteel-Traverse raakten vanochtend 3 wagens flink beschadigd. Door onbekende oorzaak kwam 1 auto op de verkeerde weghelft terecht, waardoor er een botsing met de andere 2 zou zijn ontstaan.
Het ongeluk leidde tot een grote ravage en tot afsluiting van deze drukke weg door Helmond. Voor zover ons bekend, is er 1 inzittende gewond geraakt.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande 4 foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
20 reacties
Reageer

Da ding waarmee je belt is de oorzaak, hoe krijg je ‘t anders voor mekaar

Wow vandaar die sirenes...

Ja daar mense raijen 100 en is 60

Anetka Cybulska

Update:
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande foto's. Hij meldde dat 1 van de bestuurders per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht voor verder onderzoek. Met hulp van het ambulancepersoneel kon deze bestuurder zelf uit de auto komen.

Gevaarlijkste weg in helmond

Als je niets anders doet dan opletten en je auto besturen is er niks aan de hand daar, mits je onwel wordt natuurlijk. Maar vele zitten op de telefoon of radio of kijken lekker rond, en dan gebeuren er erge dingen ...

Ursula van Tuijl

Was te verwachten daar

Verbaasd me niet zo, hoge stoepranden, bakken en wandelaars op de stoep, autobestuurders die haast hebben, tegenliggers op een zelfde stuk weg..

laag staande zon zal wel zijn

Ik kan zeggen... dat de persoon onwel was geworden. Ik was helaas getuige. Bizar hoeveel vooroordelen onder de foto worden gegooid.

Karlijn ter Horst

Is toch zulke lekkere hoge stoeprand.

Bea van Bakel

@Karlijn ter Horst op donderdag 28 mei 2020 om 09:29:

Dank voor die aanvullende informatie, we gaan kijken of we dat bevestigd kunnen krijgen.

@Karlijn ter Horst op donderdag 28 mei 2020 om 09:29:

Triest dat er een bestuurder onwel is geworden, ook dit kan gebeuren een geluk voor deze bestuurder dat er niet meer gewonden zijn gevallen, persoonlijk heb ik vaak gedacht en ook uitgesproken als hier iets fout gaat kan het goed mis zijn.

Wow een regen van reacties van betweters.

Marja Konings

Schijtweg hoe vaak rij ik daar en zie ik mensen gewoon racen tegen mekaar.

Onwel geworden? Of macht over het stuur verloren? Mechanische probleem? Of smartphone afgeleid? Of gewoon roekeloos rijgedrag. Politie kan dat toch goed zelf beoordelen lijkt mij 🤔

Ik kwam tegelijk met deze auto vanuit de rijpelberg en daar reed hij al steeds slingerend en ook op de verkeerde weghelft steeds ik heb nog een keer na hem getoeterd maar de meneer leek verder in orde op dat moment

Mirella Swevels

Filmpje

@Anetka Cybulska op donderdag 28 mei 2020 om 09:10:

Kijk, hier het probleem al. Het is 50 op deze weg, geen 60, geen 70 en al helemaal geen 100.

Nou zal hard rijden niet direct het probleem zijn geweest als ik het zo lees, maar je hebt boven op de brug ook geen mogelijkheden om uit te wijken als het moet. Er moet een fatsoenlijke weg buiten Helmond komen waar de A270 vanaf Brandevoort aansluit op Deurne of net wat er voor, bij voorkeur ook aansluitingen van diverse wijken. De Traverse moet worden ontlast.

Ik ben vooral blij dat ik die plannen niet hoef te maken ;)

Ach Bart, met gezond verstand kom je een heel eind hoor... ik weet nog hoe de gemeente zuchtte over de groen golf voor de traverse..
Ik heb ze toen de eenvoudige voorwaarden gemaild; niks meer over gehoord...en nog altijd is die groene golf een utopie...wat wil je; onzinnige fiets en wandel oversteekplaatsen tussen de kruispunten in! Malle aansluitingen...
Natuurlijk moet ook de ruit Eindhoven afgemaakt, maar de doorstroom voor deurne-helmond -eindhoven gaat ons allemaal aan..
Eén keer goed doorpakken en we komen echt een heel eind.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: