2reacties

Speelpaleis KidsPlaza gaat eindelijk open


Eindelijk is het dan zover. KidsPlaza Kinderspeelpaleis gooit in december haar deuren aan de Nieuwe Industrieweg open. Vanaf dan ben je welkom in hun bedrijfspand De Watermolen direct grenzend aan Suytkade, zo laat het bedrijf weten.
In december is de zogenaamde pre-opening. De officiële opening wordt volgend jaar groots gevierd zodra de voorgevel helemaal klaar is. Dat blijkt een ingrijpende verbouwing die nog behoorlijk wat tijd vergt.
Kinderen kunnen dan dus gaan spelen in deze indoor-speeltuin. Na veel gedoe met de gemeente, vergunningen en de eerdere afgegeven openingsvoorspellingen, lijkt het er dan in december toch van te komen.

Nieuw Helmonds nieuws
2 reacties
Reageer

Ziet er geweldig uit. Mooi dat het in Helmond komt. Hopelijk gaat het in december ook echt open. Mijn neefje zou er 3 jaar geleden zijn verjaardagsfeestje mogen vieren. Dat kon dus niet doorgegaan, huilend kind natuurlijk. Maar dat zal nu niet meer gebeuren, hij is nu 14 en heeft nu andere interesses zoals meisjes. :-)

KidsPlaza open dag
Eindelijk kunnen de deuren open van KidsPlaza Kinderspeelpaleis Helmond!!
Dit willen we graag samen met jou vieren tijdens onze open dag! op zondag 6 december van 10.00 uer-15.00 uur. Kom je ook?
Op deze memorabele dag willen we je graag rondleiden tijdens een tour door de Jungle van KidsPlaza. Aan het einde van de tocht is er naast een drankje ook gelegenheid voor het verkrijgen van allerlei info over: arrangementen, jaarabonnementen en nog veel meer...
Vanaf dinsdag 8 december kan er volop gespeeld worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: