5reacties

Supermarktmedewerker mishandeld


Voor het bedreigen en mishandelen van een supermarktmedewerker is gistermiddag in Brouwhuis een 43-jarige Helmonder aangehouden.
Kort na 17.00 uur kreeg de politie de melding dat 2 jongeren aan het vervelen waren in een supermarkt in winkelcentrum Brouwhorst. Omdat ze al eerder een winkelverbod hadden gekregen, vroeg het personeel hen om te vertrekken. Dat deden ze, maar even later kwamen ze terug met een groep van een man of 10.
1 Van hen, de 43-jarige man uit Helmond, pakte een personeelslid bij de keel en bedreigde hem. Andere personeelsleden schoten hun collega te hulp en werkten de groep naar buiten. De gewaarschuwde agenten hebben de verdachte aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Nieuw Helmonds nieuws
5 reacties
Reageer

Moraal van dit verhaal:
Zoals de ouden zongen piepen (klieren) de jongen OF de (rotte) appel valt niet ver van de boom.

de verdachte is in dit geval ten onrechte beschuldigd.heeft zelf de winkel verlaten.maar kinderen bedreigen mag tegenwoordig en als ouders zijnde heb je geen recht om verhaal te halenb en op te komen voor je eigen kind.en dit is de tegenwoordige wet in Nederland.

Of, en dat is natuurlijk ook een mogelijkheid, je gedraagt je zowel als ouder als als jongere niet als een lompe tokkie en gedraagt je en luistert gewoon naar het winkelpersoneel...

was jij erbij Marga? Je moet niet alle verhalen geloven.
Ik ben het helemaal met Karel en Hein eens.

ja was erbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: