2reacties

Tonnie Beekmans ‘Mister Helmond Sport’ keert terug


Tonnie Beekmans keert terug in het Lavans Stadion bij Helmond Sport. Beekmans en Helmond Sport zijn een aantal taken overeengekomen. Zo zal Beekmans gaan fungeren als gastheer in de Business Club en Bestuurskamer bij thuiswedstrijden van het eerste elftal, een aantal jeugdtrainers gaan coachen, de jeugdscouting versterken en de samenwerking met een aantal ‘grote’ amateursclubs gaan intensiveren.
In het verleden heeft Tonnie Beekmans veruit de meeste wedstrijden gespeeld voor Helmond Sport. Tussen 1968 en 1981 speelde Beekmans 381 wedstrijden in het eerste elftal. Daarna heeft Beekmans zijn sporen verdiend in het amateurvoetbal bij clubs als sv Deurne, sv Someren en vv Gemert. Bij Gemert is hij speler, trainer en recentelijk technisch manager geweest. Daarvoor kreeg Beekmans eerder dit jaar de oeuvreprijs.
“Tonnie is oud-speler van Helmond Sport en is vele jaren werkzaam geweest bij een aantal grote amateurclubs in de regio Helmond. Met zijn kennis en kunde zal Tonnie een bijzondere bijdrage leveren om met name het jeugdvoetbal bij Helmond Sport naar een hoger plan te tillen”, aldus algemeen directeur Mario Captein. “Wij zijn zeer verheugd met zijn komst.”
Tonnie Beekmans: “Ik ben onlangs 65 geworden maar dat is geen reden voor mij om met alles te stoppen. Ik wil nog heel graag mijn ervaring en kwaliteiten overbrengen in de organisatie bij de club. Helmond Sport is altijd mijn club gebleven!”

Helmond SportNieuw Helmonds nieuws
2 reacties
Reageer

Tonnie succes gewenst, ben je voorlopig nog wel enkele jaren zoet mee om die jeugd te coachen

Leuk (en goed) dat de club 'één van mijn helden van toen' terug laat keren op De Braak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: