6reacties

Traumaheli vanwege een spontane bevalling


De traumahelikopter die gisterochtend op het grasveld aan de Karel Doormanlaan landde, werd opgeroepen vanwege een spontane bevalling. Dat liet een woordvoerder van de politie ons weten. Hoe dat is afgelopen weten we niet.
Veel meer dan dat hebben we daarover niet kunnen achterhalen. Behalve dan dat het ter plaatse in Helmond Oost flink druk was met andere hulpdiensten. Diverse omstanders meldden dat er meerdere ambulances, politieauto’s en een brandweerauto waren en het geheel veel toeschouwers had getrokken.
John van Lierop maakte gisteren de onderstaande foto.

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

Ze zijn er lang binne geweest

Diana Postulart

Hm raar als dit het geval van gisteren is klopt het verhaal niet helemaal, ik was gisteren op het buro voor een aangifte te doen daar zei ik tegen de agent van jeetje wat veel politie en ambulance ik hoop.geen grote ongeluk ofzo waarop hij antwoorde van nee het gaat om een kleintje die gereanimeerd moet worden de trauma heli is ook al onderweg!! Dus ik weet niet als dit verhaal wel helemaal klopt of dat er tijdens de bevalling iets met.de.kleine gebeurd is????

Opkomst was 3 grote ambulance 1 kleine ambulance ,brandweer auto een paar politie auto,s en een tramahelikopter dat zijn wel erg veel hulptroepen ???

De ambulances bleven ook lang staan. En er is toch een vrouw meegegaan naar het zkh?

Marijke Verstraeten

Ik dacht dat ik hier alleen serieus nieuws aantrof , maar t blijkt toch weer niet zo te zijn , helaas !!!!!!!!!

Ashhfso Huhoiuh

@Ashhfso Huhoiuh op maandag 30 oktober 2017 om 08:19:

WOW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: