6reacties

Trein ramt vrachtwagen


Rond 16.20 vanmiddag botste een trein op een vrachtwagen bij de spoorwegovergang ter hoogte van de Vlisco. Tussen Eindhoven en Helmond rijden tot minimaal 21.00 uur avond geen treinen, zo meldt de NS. Of er bij het ongeluk gewonden zijn gevallen, weten we niet. Op dit moment is nog niets bekend over de toedracht en de omvang van de schade.
Walter van Bussel maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

Vreselijk

Update:
Vrachtwagen zou te dicht bij spoor hebben gestaan waarna de aanrijding met de trein ontstond. Er zijn 2 licht gewonden, de machinist en nog iemand die glassplinter zou hebben gekregen.

Update 2:
Er zijn volgens ProRail geen slachtoffers, hoewel een ploegleider bij ProRail meldde dat er enkele reizigers met nekklachten zijn. De reizigers zijn inmiddels geëvacueerd. ProRail onderzoekt hoeveel schade er is ontstaan en zal zo nodig zo spoedig mogelijk starten met de herstelwerkzaamheden.

Update 3:
Pim Verkoelen maakte de onderstaande 8 foto's:

Heftig, hopelijk vallen letsels mee

Minpunt van alles is: dat er geen ambulance voor de reizigers zijn gekomen. Hierdoor heb ik mijn zusje en haar vriendin rechtstreeks naar het ziekenhuis moeten brengen. Gevolg: lichte hersenschudding en spieren zwaar verrijkt in haar nek🤷‍♀️

Chaimae Lakhdar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: