5reacties

Uitgaansgeweld: broer en zus opgepakt


De politie hield vannacht rond 3.30 uur een 30-jarige Helmonder en zijn 25-jarige zus aan voor mishandeling en belediging bij een café aan de Steenweg. Om welk café het gaat, is ons niet bekend.
Kort daarvoor greep een beveiligingsmedewerker in bij een vechtpartij tussen 2 mannen in dat café, waarop hij zelf ook werd geslagen. De verdachte daarvan werd vervolgens naar buiten gedirigeerd, maar ook daar bleek het onrustig. Voor het café kwam de zus van de verdachte agressief op een agente afgelopen. Die kon zich verweren door haar belager naar achteren te slaan, maar kon niet voorkomen dat ze tegelijkertijd een klap op haar onderlip kreeg.
Terwijl zijn zus hiervoor werd aangehouden, beledigde de man een agent en ging er daarna in het tumult te voet vandoor. Tijdens een achtervolging door een agent dacht de man kennelijk aan een aanhouding te kunnen ontsnappen door in het kanaal te springen en naar de overkant te zwemmen. Daar werd hij echter door de politie aangehouden.
Zowel de beveiligingsmedewerker als de agente hebben aangifte gedaan. De broer en zus zitten op het politiebureau vast voor verder onderzoek.

Nieuw Helmonds nieuws
5 reacties
Reageer

Altijd gezellig in Helmond!

half vier !! Een normaal mens ligt dan allang in zijn bed en moet over enkele uren gaan werken.

30 en 25 en nog geen verstand

19.00 uur open - 1.00 dicht.

Nou Slimpie,

Daar zeg je iets; een normaal! mensen hoort op tijd in bed te liggen omdat ie moet gaan werken. Maar ja, hoeveel 'normale' (jonge) mensen werken er nog in Helmond. Overigens de grootste fout die gemeentes ooit gemaakt hebben is de verruiming van sluitingstijd. Dat is nu sinds jaren omdat de jongeren er op in gesteld zijn dat ze thuis eerst in zuipen en dan pas na middernacht op stap gaan. In onze tijd gingen we om 18.00 weg en kwamen om middernacht op z'n hoogst thuis, omdat het dan afgelopen was. Dat zou gewoon weer terug gedraaid moeten worden, scheelt een berg ellende die wij destijds nooit gekend hebben. Maar ja, ik kan nu alvast zeggen wat een aantal mij toe zullen roepen, dat ik ouwerwets ben. Prima, daar ben ik nog trots op ook................Kijk nu eens wat er in deze heerlijke moderne maatschappij dagelijks plaats vind.....................

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: