10reacties

Uitgaansgeweld: tiener in elkaar geslagen


Drie Helmonders (17, 21 en 22 jaar) werden vannacht kort na middernacht aangehouden op de Havenweg voor openlijke geweldpleging. Het drietal mishandelde een 17-jarige plaatsgenoot. Patrick maakte er vanochtend al een melding van.
Het slachtoffer liep in een café langs het groepje en werd volgens eigen zeggen zonder verdere aanleiding vastgegrepen en geslagen. Beveiligers grepen in en het slachtoffer zag kans weg te komen. Hij trof zijn belagers echter buiten opnieuw, nadat zij het café waren uitgezet. Inmiddels gewaarschuwde politieagenten zagen vervolgens dat het drietal opnieuw op de jongen begon in te slaan en hield hen daarop direct aan. Zij werden overgebracht naar het politiebureau en zijn ingesloten. Het slachtoffer deed aangifte. Hij hield een dik oog, een bloedend oor en meerdere pijnlijke plekken over aan de mishandeling.

Nieuw Helmonds nieuws
10 reacties
Reageer

Na een nachtje een slaapplek te hebben komen ze er vanaf met een boete van 240 euro

Waarom zou je met drie man iemand slaan, wat zou die persoon dan hebben gedaan?

Deze jongeman mag zich net als vele anderen, die slachtoffer zijn van (buitensporig huiselijk) geweld, melden op onze sportschool. Gegarandeerd dat al na één jaar training hem niemand meer aanraakt. Nederland begint steeds meer te lijken op een land waar agressieve (jonge) mensen er zomaar op los kunnen slaan, steken, schieten, overvallen, beroven. Mail me maar als je serieuze interesse hebt, daarna telefonisch contact. De overheid faalt keer op keer, de (taak)straffen zijn om te lachen. Doe er zelf iets aan, het helpt je echt!!!

@Twan,

Heb jaren lang gewenst en gebeden dat mijn kleine man er eens voor een goede op zou butsen! op zn helmonds gezegd.
Het betreft hier dan nog maar de lagere school, waar de zogenaamde etiketjes er gewoon op las mogen slaan, dus ook zinloos in elkaar geramt elke dag baba.
Ben bij Eddy van de pol geweest ivm judo, maar dat was mij als moeder te soft en duurde te lang.
Maar als jij mijn zoon binnen 1 jaar kan leren wat je beloofd, zou ik hem misschien nog aanmelden ook.
Weet niet welke sport het is?

@Twan, Welke sportschool bedoel je, heb je een naam of internetlink?

@Frutje Frot

Ben ook wel een benieuwt welke sportschool/sport het betreft.
Houd nu mn hart al vast elke dag gewoon school, hoe hij thuis komt (sorry!!!!, maar is wel realiteit, de maatschappij noemt men dit).
Dan over een tijd wanneer mijn kind op stap gaat, hij is nu al geen vechter ook al lijkt hij erg stoer. (begrijp er ook niks van, hij is namelijk super sterk!) maar op scholen mag je niet terug slaan!!! maar 3x stop hou op zeggen en jezelf de pap uit je oren laten meppen!! (dat mag wel brrrrrr).
Sla je 1x terug krijg hij vette straf, dan maar straf zeg ik dan.
Duurt nog even maar toch zal het een keer de tijd zijn.
Moet ik alvast een boksbeugel voor hem aanschaffen?
Toch te gek, dat je nog niet meer normaal hier op stap kunt!
En dan komt er ook nog eens bij dat er geen alcohol geschonken mag worden onder 18, dus vraag me echt af........... waar gaat dit naartoe.

op een sportschool leren ze je niet vechten maar verdedigen,denk daar goed om,zet sportscholen niet in het kwade daglicht.

@sportief

Klopt, maar ken er zat!!!! die het buiten de sportschool gebruiken als lolletje.
Hoewel oa bvb eddy vd pol dit niet accepteert, het is ook niet bedoelt om te vechten idd maar verdedigen.
Maar nogmaals, als moeder van een lagere schoolgaand kind (dat met angst naar school gaat!! door stroom storingen van andere) zou ik al blij zijn met enige verdediging kunst.
Maar tegen dit soort kun je jezelf niet verdedigen, omdat bvb autisme/odd/ etc etc spontane uitbarstingen bevat.
Mag jij me vertellen hoe een kind zich hier tegen kan/moet verdedigen?
Dan praten we in het artikel, wel over wat oudere jongere die naar de haven gaan.
Maar je hoeft maar iemand per ongeluk te stoten, of te lang aan te kijken en je hebt al een klap.
Maar hoeveel van de jeugd heeft er tegenwoordig geen psychische stoornis?? en daar ben je dus echt niet tegen op gewassen, zelfs als volwassen persoon niet.
Dus...........zet sportscholen niet in een kwaad daglicht zeker niet.
Maar ik blijf erbij, dat ik lang gewenst heb dat mn zoon 1x een stroomstoring kreeg!!! en kon hij dan maar eens wat rake klappen uitdelen ipv ontvangen.
Waar gaat het heen baba! het zal jou kind maar zijn, weet je hoe dat voelt.

Het is helaas niet iets van deze tijd, het gebeurde vroeger net zo goed. Helaas zelf meegemaakt. Agressieve mensen zullen er altijd zijn. Het wordt er alleen niet beter op in deze verhardende maatschappij waarin het individualisme hoogtij viert en alles ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken is.

De pest is dat die etters allemaal zelf ook vechtsporten beoefenen en je kunt jezelf dan ook niet normaal verdedigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: