1reactie

Vernieler bleek een straatrover in Helmond


Medewerkers van de NS hebben gisteren een vernieler aangehouden. Na zijn aanhouding bleek dat hij ook verdachte is van straatroof.
Zondagavond om 18.35 uur werd een surveillance-eenheid van de politie naar het station in Eindhoven gestuurd. Daar zouden medewerkers van de afdeling Veiligheid en Service van de NS een man aangehouden hebben die bij een kiosk een stoel vernield had.
De politieagenten namen de geboeide verdachte, een 39 jarige Poolse man zonder verblijfplaats in Nederland, van de NS medewerkers over en fouilleerden hem. In zijn zakken vonden ze onder andere een portemonnee en een paspoort op naam van een ander persoon. De agenten namen contact op met deze man en toen bleek dat hij eerder die middag onder andere van zijn portemonnee was beroofd op het station in Helmond. Hij had daar een harde klap in zijn gezicht gehad en was toen van zijn spullen beroofd. Het signalement wat hij opgaf kwam overeen met de aangehouden verdachte. De verdachte is naar het bureau gebracht en daar ingesloten. De recherche onderzoekt de twee misdrijven.

Nieuw Helmonds nieuws
1 reactie
Reageer

Fijn dat Oost-Europa en haar trouwe inwoners ongebreideld toegang heeft tot ons grondgebied. Dankjewel dat we mochten kiezen heren politici

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: