2reacties

Vrijwilligerspenning voor Hein Gruijters


Vandaag kreeg Hein Gruijters van burgemeester Elly Blanksma de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond. Dat gebeurde in restaurant D’n Dimpel waar KHN Helmond vandaag de algemene ledenvergadering en aansluitende borrel houdt. Deze penning is aan hem uitgereikt vanwege zijn belangeloze inzet gedurende vele jaren voor de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Helmond en de Stichting Zestiger Jaren Pop.
Hein was 11 jaar bestuurslid binnen de KHN Helmond. Vorig jaar stopte hij en volgde Mark van den Bogaard hem op als voorzitter, zie de foto rechtsboven. “Een zeer gewaardeerde, bevlogen en immer enthousiaste voorzitter” aldus de lokale afdeling bij die gelegenheid.
Daarnaast was hij van 1989 tot de beëindiging van de stichting bestuurslid van de Stichting Zestiger Jaren Pop. Hij was de drijvende kracht achter het zeer succesvolle gelijknamige jaarlijkse evenement, waarvan er tot 2011 maar liefst 25 edities zijn georganiseerd. Uit die stichting zijn daarnaast meerdere andere waardevolle initiatieven ontstaan zoals Pinksterpodium en 0492PopPodium. Die laatste had ten doel jonge beginnende muzikanten een podium te bieden.
De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren was voor B&W aanleiding om aan Hein Gruijters deze vrijwilligerspenning toe te kennen. 

Nieuw Helmonds nieuws
2 reacties
Reageer

De 'bewijsfoto':

Proficiat Hein!

Marlies van der Heijden - Leenders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: