3 Vrijwilligerspenningen voor Lutra


Piet Gielen, Elma Bogers-Janssen en Tineke van Asten-Smeehuijzen kregen zojuist de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond. Zij ontvingen die onderscheiding voor hun jarenlange inzet voor zwemvereniging Lutra. Wethouder Jan van den Heuvel reikte de penningen vanavond uit tijdens het vrijwilligersfeest ter ere van het 50-jarig bestaan van deze Helmondse zwemvereniging.
Als jurylid bij het synchroon-zwemmen begon Piet Gielen zijn Lutra-activiteiten. Sinds 1996 zit hij als secretaris in het bestuur. Daarnaast is hij betrokken bij het waterpolo.
Elma Bogers-Janssen begon er als zweminstructrice, vervolgens ging zij zich steeds meer bezighouden met het synchroon-zwemmen. Daarbij zij lid van de synchroon-zwemcommissie en en jurylid. Sinds 2008 zit zij in het bestuur.
Ook Tineke van Asten-Smeehuijzen begon bij Lutra als zweminstructrice. Ze richtte zich op het diploma- en gehandicaptenzwemmen. Nu zit zij in de CREZ-commissie. Deze commissie bekommert zich om het wel en wee van de diplomazwemmers. Daarnaast gaf zij 6 jaar training aan de wedstrijdploeg. Ook is zij actief bij het organiseren van de clubkampioenschappen.

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: