3reacties

Vrouw (76) op straat geknuffeld beroofd


Gisteren werd een 76-jarige vrouw op straat bestolen van haar gouden ketting. Dit gebeurde door de bekende knuffelmethode, waarbij via knuffelen of ander lichamelijk contact geprobeerd wordt om mensen te beroven van hun sieraden.
De bejaarde dame werd om 11.00 uur ’s ochtends beroofd in de Parmentierstraat in Helmond Oost. De getinte daders, een man en vrouw van plusminus 45 jaar, hadden een goed verzorgd uiterlijk en reden in een blauwe personenauto. Mocht je iets gezien hebben, bel dan de politie via 0900-8844.

Nieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

Waarom geen valstrik opgezet met een zg "oud vrouwtje geschminkt" en dit oosttuig oppakken en lang de bak in en niet berispen en weer vrijlaten. Foto's van nemen en in een database opslaan en koppelen die bases van Gemeenten.

Is paar jaar geleden ook al gebeurd bij Bij de Essen doen net als of ze de weg zoeken kunnen gebrekkig Nederlands uit dankbaarheid omhelzen ze je. Toen was een familielid van mij het slachtoffer. Ze had het eerst nog niet door tot dat ik na haar verhaal vroeg wat hebben ze weggehaald, toen bleek inderdaad dat ze haar gouden ketting hadden weggehaald. Ze schaamde zich zo dat ze geen aangifte wilde doen. Ik heb het wel aan de wijkagent gemeld, maar ze was toen de enige.

Waarom doen ze dat altijd bij oude vrouwtjes en niet bij die body-builder van hiernaast met al zijn gouden kettingen? Die kan wel een knuffel gebruiken:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: