6reacties

Vrouw raakt gewond bij steekpartij


Vanmiddag om 15.37 uur was er een melding van een steekpartij in de Goudvinkstraat in Helmond Noord. Het steekincident had plaatsgevonden in een woning, de bewoonster raakte gewond én liep meerdere verwondingen op. Zij is aanspreekbaar en wordt nu behandeld door de ambulancedienst. Dat liet de politie zojuist weten.
In een reactie hieronder staan updates.

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

Update 1:
Er is een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit steekincident. De politie is druk bezig met onderzoek om de exacte aanleiding en toedracht op te helderen. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Heb jij iets gezien en/of camerabeelden? De politie vraagt je dan om hen te bellen op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Walter van Bussel is ter plaatse en maakte onderstaande foto's.

Hopelijk vallen haar verwondingen mee.
Weet ik meteen waar al die politieauto's naar toescheurde.

Update 2:
Nadat de vrouw gewond raakte, is ze naar een buurvrouw gevlucht. De dader gooide een ruit in om de woning binnen te komen. De vrouw die werd gestoken is de dochter van de bewoner.
Walter van Bussel maakte ook deze foto:

Verschrikkelijk waar moet dat heen met deze wereld

Update 3:
De vrouw heeft meerdere steekwonden. De steekpartij was in de relationele sfeer, de eerder genoemde verdachte is voor de woning opgepakt. Een omwonende meldde ons dat de deur van de woning was ingetrapt.
Walter van Bussel maakte ook de onderstaande foto.

Wat een tegenstrijdige berichtgeving in update 2 en 3 over hoe de dader binnengekomen is.

Wel jammer dat op deze wijze blijkbaar sommige menen zaken op te lossen.

Laten we hopen dat het slachtoffer snel hersteld en dit trauma een plek kan geven zonder invloed op haar dagelijks handelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: