Waarover moet StemWijzer Helmond gaan?


Woensdag 19 maart 2014 kan elke Helmonder naar de stembus om de nieuwe gemeenteraad te kiezen. Om iedereen goed te informeren over de standpunten van de politieke partijen, doet de gemeente Helmond (net als bijna 4 jaar geleden) vanaf half februari weer mee met de StemWijzer.
Nieuw dit keer is dat je tot donderdag 19 december kunt aangeven over welke (Helmondse) onderwerpen de StemWijzer volgens jou moet gaan. Wat zijn voor jou de belangrijkste verkiezingsthema’s? Is dat het cameratoezicht, het aantal koopzondagen, de bestuurscultuur, het parkeerbeleid, de gemeentelijke belastingen, het coffeeshopbeleid, de cultuurvoorzieningen, het centrumbeleid en/of iets anders? Via de website van StemWijzer kun je dat kenbaar maken.
De samenstellers van de StemWijzer gebruiken jouw bijdrage in hun bijeenkomst met de Helmondse politieke partijen om te bepalen welke onderwerpen dan in de StemWijzer gebruikt zullen worden. Let er wel op dat je op die site eerst een account moet aanmaken om vervolgens de onderwerpen aan te kunnen geven op het forum.

Nieuw Helmonds nieuws
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: