3reacties

Weer een brand in de Rijpelberg


Rond 05.40 uur vanochtend werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een stal/schuur aan de Peelhof in de wijk Rijpelberg. Bij aankomst bleek er een papiercontainer in brand te staan. Die stond in een hoek in een gangetje tegen een schuurtje aan. Door het snelle optreden van de brandweer bleef de schade beperkt tot de container. De schuur liep nagenoeg geen schade op.
Een vrouw die haar hondje aan het uitlaten was zag de brand en belde 112. De wijk heeft de laatste tijd al vaker last van diverse branden gehad, de politie is dan ook opzoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

Nieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

Inderdaad, weer zo een voorbeeld van gebrek aan opvoeding. Ouders die ook totaal geen weet hebben van wat hun kroost uitspookt. En als je camerabeelden deelt ben je namens de inwoners een 'snitch'. Blij dat ik over een paar maanden weg ben uit deze k-gemeente. Wat een domme zet was dat hierheen te verhuizen in 2018.

Amen

goed werk pyromaan gepakt toppie en Gozer boven niet iedereen over de zelfde kam scheren ,niet alle mensen zijn het zelfde en dan n nickname gebruiken met je reaktie triest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: