18reacties

Wie pinde met gestolen pas 91-jarige vrouw?


De politie zoekt een man die in Helmond heeft gepind met een pinpas die kort daarvoor van een 91-jarige vrouw werd gestolen. Er werd in totaal ruim 5 duizend euro van haar rekening gehaald.
Vrijdagmiddag 2 juni betaalde de hoogbejaarde dame met die pinpas voor het laatst haar boodschappen bij een supermarkt in Asten. De politie verdenkt de mannen op de onderstaande foto’s ervan dat zij tijdens die pintransactie eerst de code afkeken en daarna haar pas gestolen hebben. In Bureau Brabant op Omroep Brabant aanstaande maandag mogelijk meer informatie over deze pinpasfraude. Om 18.00 uur is de eerste uitzending die daarna ieder uur wordt herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.
Herken je dat duo echter nu al of heb je andere informatie in deze zaak dan vraagt de politie dat aan hen te melden via hun tipformulier of de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of vul geheel anoniem hun tipformulier in.

In de reacties hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
18 reacties
Reageer

????????????

Anita van Stam

jeetje ....dit is 2 juni gebeurd en je komt er nu pas mee naar buiten? Beetje laat he.........politie? langzaam werkend apparaat. Verder......ik hoop dat ze gauw gepakt worden ,maar ik begrijp niet dat er familieleden zijn om deze vrouw van 91 te helpen met boodschappen. Schandalig!

John van Neerven

Vuile klootzakken !???? naar strafkamp sturen in siberie dat tuig gvd !

Anita Sauvé

@John van Neerven op donderdag 5 oktober 2017 om 12:48:

Ter informatie: op 10 augustus verspreidde de politie die 3 foto's ook al. Echter vanochtend maakten zij bekend dat er (ook?) in Helmond met die gestolen pas werd gepind. En daarom maken wij daar meteen melding van.

@De weblog van Helmond op donderdag 5 oktober 2017 om 13:03:

En die pas werd toen niet geblokkeerd vanaf het moment dat die mevrouw van 91 haar pas kwijt was? Hoe dom kun je zijn.

John van Neerven

@John van Neerven op donderdag 5 oktober 2017 om 13:11:

Meer dan wat we tot nu toe hebben gemeld, weten we niet. Wellicht geeft de politie maandagavond meer informatie vrij.

@De weblog van Helmond op donderdag 5 oktober 2017 om 13:28:

Maar dan nog vindt ik dit super schandalig dat dit niet werd geblokkeerd op de dag zelf. Trouwens, heeft mevrouw geen familieleden om haar te helpen vanwege haar leeftijd. Je kunt zien hoe oudere mensen worden geholpen. Schandalig.

John van Neerven

iraniers zijn dat

Deechte Schuine

vuile viezerikken !!

Ineke Endevoets

@John van Neerven op donderdag 5 oktober 2017 om 13:11:

Ja maar wat als je geen familieleden hebt en hulpbehoevend bent en je buren niet echt om je geven? Sta je er in dit land lekker alleen voor.....als vrouw van 91.....

Hoe dom is dan niet onze politie want als ik vanaf juni in bezit ben van zulke duidelijke foto's waarom heb je niet in omgeving elke moskee bezocht of geschaduwd in die periode.
Zijn overduidelijk van die achterbakse figuren die oudere mensen aftroggelen en daarna gaan shoppen en tijdens vrijdaggebed braaf naar imam gaan luisteren en op hun kleedje het moede hoofd te rusten leggen.

eenzame oudere

Beetje vreemd, limiet op een pas. Is nooit zo hoog! Pas niet geblokkeerd dezelfde dag? Zoveel geld op een betaalrekening? Maar als het zo is, heel erg voor de vrouw in kwestie!

Stoere jongens van een bejaarde een pinpas stelen echt triest volk ????

Ik hoop dat hij de ramppetam krijgt die kwal????????????????

Ellie Hermans

Ik snap dat niet wij kunnen zelf maar 1000 euro pinnen en dat tuig kan in een keer zoveel geld er af halen beetje raar

Diny van Gerwen

Kansloze figuren

Marielle Nollen

@Diny van Gerwen op donderdag 5 oktober 2017 om 19:46:

Dan is er geen limiet vast gezet op de rekening.

Manuela Brouwers

????????????????

Update:
Tijdens de uitzending in Bureau Brabant zojuist werd er weinig extra informatie verstrekt inzake deze pinpasfraude. Alleen dat de pinpas werd gerold bij de PLUS-supermarkt in Asten. Daarbij werd deze foto getoond:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: