1reactie

Zware mishandeling oa met mes mogelijk door Helmonders (video)


In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 september 2014 rond 04.30 wordt een 21-jarige man zwaar mishandeld op het Stationsplein in Eindhoven.
Hij was eerder die nacht na zijn werk wat gaat drinken met vrienden op het Stratumseind. Rond 04.30 uur loopt hij met zijn vrienden in de richting van het Stationsplein. Er onstaat een woordenwisseling op straat met een groepje jongeren. Waar het over gaat is onduidelijk maar opeens wordt de 21-jarige man door een van de daders tegen de grond geslagen.
Daarna wordt het slachtoffer tegen zijn lichaam en hoofd geschopt. Als de daders weggevlucht zijn wordt het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Daar blijkt hij een snijwond van 5 cm in zijn nek/hals te hebben en een in zijn achterhoofd. Waarschijnlijk is hij met een mes gestoken. Ook heeft hij diverse kneuzingen over zijn lijf. De bewakingsbeelden van deze mishandeling zijn getoond in zowel Bureau Brabant als Opsporing Verzocht.
Daarop ontving de politie rond de 90 reacties. Nadat die waren uit gerechercheerd kon de politie nog geen verdachten aanhouden, maar heeft wel redenen om aan te nemen, dat zij uit of uit de omgeving van Helmond komen.
De politie blijft dus op zoek naar getuigen en laat nu de volledige beelden van de zware mishandeling zien. Zij hoopt dan ook, dat na het zien van deze heftige beelden getuigen gaan reageren, waardoor het wel mogelijk wordt om de verdachten op te pakken.
De politie vraagt 0800-6070 of anoniem: 0800-7000 te bellen als je meer weet. Maar je kunt natuurlijk ook met het Team Nationale Criminele Inlichtingen bellen via 079-3458999.

Nieuw Helmonds nieuws
1 reactie
Reageer

Dit is toch werkelijk onbegrijpelijk!! er staan veel mensen omheen, en iedereen loopt er gewoon langs af.
Zoals ik op de beelden kan zien, zijn er getuigen genoeg.
Iedereen heeft nmw een mobiel, zijn er geen duidelijkere beelden? lijkt me erg sterk.
Maar jah, zoals gewoonlijk zal men hier zichzelf niet aan branden.
Hoop dat de daders snel gepakt worden, het zal je kind maar zijn die ze zo in elkaar strappen en steken pffff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: