136reacties

Ons gastenboek


Van een paar bezoekers kregen we het verzoek (idee) ‘n gastenboek te plaatsen.Om er opmerkingen te kunnen maken die niet bij een log passen,maar die ze toch wel even over Helmond gezegd willen hebben.Ook horen we graag je mening over De weblog van Helmonden dat kan hier vanzelfsprekend ook. Kortom, het gastenboek is geopend en staat tot je beschikking:

Let wel:
plaats reacties over een onderwerp dat je op De weblog van Helmond las, meteen onder dat log. Klik bij het desbetreffende log op de link Reacties of op de link Reageer. Die 2 links staan meteen onder het log in de groen omkaderde platte rechthoek.

De mogelijkheid tot reageren
  op het gastenboek is gesloten.

136 reacties
Reageer

Leuke weblog. Alleen vind ik het jammer dat er af en toe erg op de man/vrouw wordt gespeeld, zoals in de reacties op de topic "Basta met geweld".
Misschien zouden jullie de site wat kunnen opfleuren met foto's van bijzondere plekjes of bijzondere Helmonders.

@Noud:
Goed te horen dat je onze weblog kunt waarderen..

Bij de topic 'Basta met geweld!' wordt er inderdaad regelmatig op de man/vrouw gespeeld. Daar zijn wij ook zeker niet blij mee. We proberen dit zo goed mogelijk te monitoren, verwijderde al reacties en deelde al diverse waarschuwing uit. Maar we zijn de eerste om toe te geven dat het daarmee daar niet is uitgebannen.

En wat betreft het opfleuren van de site met wat meer foto's: daar zijn we het zeker mee eens. Er zijn 2 redenen waarom we er wat weinig hebben. De eerste reden is dat we de weblog niet vol willen planten met toeters en bellen. Omdat deze weblog dan te veel een plaatjesboek wordt in plaats van een Helmonds platform voor meningen. En de weblog wordt er ook trager door. De tweede reden is gelegen in het feit dat we vinden dat de foto's die we willen gebruiken, 'on topic' EN in onze ogen goed moeten zijn. Daarom kost het erg veel tijd om die op het internet te vinden. Ons tippen over een toepasselijke foto mag natuurlijk altijd.
MAAR: we beterde ons leven vanmiddag al een beetje in het uitgaansleven. En we zullen trachten er in de toekomst wat meer aandacht aan te geven. Bedankt voor die tip.

Een beetje saaie lay-out, Graag wat meer kleur en meer plaatjes / foto's (goeie tip Noud)

@G-force:
Zoals reeds bij Noud aangegeven: daar zijn we het mee eens, de aangegeven redenen maken het echter wat lastiger. Nietemin zijn er, sinds Noud ons daarover aansprak, twee passende foto's bijgekomen. We doen ons best dus.

Keep up the good work.

Hallo Rob en vrienden,

Ten eerste bedankt voor je berichtje in mijn gastenboek.
Het maakte me wel nieuwsgierig naar deze site uit mijn eigen geboortestad. (Komt namelijk niet zo vaak voor dat ik een berichtje krijg van een mede-Helmonder.) Vandaar dat ik hier dus ook even binnen kom vallen.
Een goed initiatief vind ik, deze weblog.
En ja, plaatjes geven vaak de sfeer aan, maar ik weet uit ervaring dat die nogal wat ruimte in kunnen nemen op het wijde web. Dus wie weet, is het een idee om de ruimte te zijner tijd uit te breiden. :)
Zelf heb ik even niks te melden over onze stad.......... alhoewel.......er schiet me ineens te binnen dat ik vorig jaar voor het laatst in de Warande ben gaan wandelen met een vriendin uit Rijswijk die ik graag de wat mysterieuze sfeer van het graf-eiland wilde laten proeven. Dat geheimzinnige rond dat eilandje was, waar wij vroeger als kind al over konden fantaseren, spannende verhalen kwamen er dan in je op.
Ik wist dan ook niet wat ik vorig jaar zag toen het eiland er zo kaal als een neet bij lag. De oude boom die over het water hing was gekapt en daarvoor in de plaats stonden er nu struiken waardoor je de graven zo kon zien liggen. Weg mysterie! Weg sfeer! Er bleef niks meer over om te fantaseren. Dus ja...... als ik wat te zaniken heb over Helmond dan zeg ik......hoe hebben ze dát toch kunnen doen? Zo'n zonde van de sfeer in het park. Nu maar hopen dat het snel weer dicht gegroeid is. Ik ga voorlopig nog niet kijken. :(

Nou jongens, ik wens jullie in ieder geval heel veel succes en kom zeker nog eens langs.

Groetjes......Annelie

@Annelie:
Welkom op De weblog van Helmond. Dank voor je compliment. Leuk je lekker lange verhaal, ben benieuwd wat je t.z.t. onder een van de onderwerpen gaat schrijven.

leuk he , die gratis luchtfoto site , heb mn oude huissies opgezocht ermee en nog gevonden ook :P geinig!!

Hartstikke leuk dat je hier kunt schrijven wat je van Helmond vindt!! :P

oeldemoeldroeke

@ester:
Leuk dat je die site ook leuk vindt en het ons nog laat weten ook. Had je je huissies gevonden via die 7 stappen van onze instruktie of zelf wat gefreubeld? Dit omdat we ons afvroegen of onze instruktie duidelijk en foutloos was.
En wij nog denken dat er op 'Gefundenes Fressen' niets te reageren valt. ;)

@oeldemoeldroeke:
Fijn dat je onze weblog waardeert. Leuke nick heb je trouwens.
Er is inmiddels een aardig scala aan onderwerpen waar je je mening kunt plaatsen.
'Laat horen, laat horen' zou ik zeggen.

ik heb het met jullie beschrijving gedaan want met mijn eigen gefreubel kwam ik niet ver 8)
maw .. jullie beschrijving is goed :D

Cool een weblog over Helmond.
Ik ben zelf inwoner van Aarle-Rixtel, maar ik werk in Helmond en de meeste familie woont in Helmond.

Keep up the good work.! :D

Reactie door Thijs, beheerder van
Software Weblog

@ester:
Dank voor je feedback over ons stappenplan bij 'Gratis luchtfoto van jouw woning'.
Je zelfgeschreven handleiding zelf evalueren is immers ondoenlijk.

@Thijs:
Dank voor je compliment. Wellicht tot een volgende posting ;)

nou sorry maar volgens mij als je een beetje kleur in je achtergronden brengt en het niet zo op een rouwadvertentie laat lijken zal dat niet veel uitmaken voor het opstarten van de site .... kijk als je vele grote foto's doet plaatsen wel maar wat is een kleurtje nou???? laat je fantasie eens over de kleuren van Helmond gaan en bekijk eens of je iets in die trend kunt doen...... (is het niet zwart/rood? of rood/wit? euhhh nee ik hoop niet de kleuren van de voetbalclub h.v.v. helmond met hun zwart/geel ;) )
maar verder succes ermee ... ik zal zeker dagelijks eens komen kijken wat er zoal nog speelt binnen onze stad :P

@Angie:
Ik realiseer me dat het wat vaag klinkt, maar we zijn met het onderwerp achtergrond- kleuren en een paar aanverwante zaken bezig. Veel meer willen we er nu nog niet over kwijt. Dit omdat we de huid niet willen verkopen voordat de beer geschoten is.
Je vele reacties en opmerkingen geven je betrokkenheid aan en dat wordt door ons gewaardeerd. Je lijkt wel een stamgast te worden. ;)

Hallo Rob,

Bedankt voor je berichtje in mijn gastenboek, bij deze een berichtje terug. Hartstikke leuk een Helmonds weblog! Ik hoop nog veel berichtjes over Helmond te lezen (heb zelf ook nog een aantal nieuwe iedeetjes voor mijn site ;) ).

Groeten,
Cindy

http://www.vleut.net

Het is een prima initiatief.Hoewel ik al jaren in Amsterdam woon,ben en blijf ik een Helmonder.Zo nu en dan bezoek ik de stad en ik zie de enorme vooruitgang die er geboekt is.Ik zeg wel eens:Helmond begint echt een stad te worden. Ik zal regelmatig jouw site bezoeken,Helmonders zijn nu eenmaal wat nieuwsgierig!

@J.E. Mulder:
Dank voor je reactie in ons gastenboek en wees welkom op De weblog van Helmond.
Prettig dat ons initiatief ook boven de grote rivieren aanslaat.
Grappig dat je je Helmonderschap zelfs daar niet verloor, gezien de woordenwisseling in het log 'Waarop MOET Helmond trots zijn?'. Of was je woordenkeus toch toeval?

Ik vind deze weblog helemaal niet op een rouwadvertentie lijken.
Lekker strak en rustig, ik vind het bij de insteek van het weblog passen.

@Aphrodite:
Dank je wel voor je waardering van onze huidige lay-out. Vrijwel exact de woorden die wij ook gebruikten toen we begin mei voor deze lay-out kozen.
Maar je zag waarschijnlijk ook ons antwoord aan Angie op 15 juni 2005 om 00:19 uur. Volgens de laatste informatie is de beer nog niet geschoten. Gelukkig is een beer niet zo snel als een poema. Maar ik kan jullie wel alvast verzekeren dat jullie allebei aan je trekken zullen komen áls die beer eenmaal geveld is.

Skôn stukske ovver de visboer. Umde ik nie kan reagere in de log doe ik ut hier mar

@Porcupine (a.k.a. Noud):
Dank je wel voor je reactie. Dat je die hier plaatste is een juiste keuze. Reden dat we besloten om bij 'Gefundenes Fressen' geen reacties toe te staan is dat we bijvoorbeeld deze keer 'slechts' een glimlach wilden opwekken.
De uiteindelijke credits voor 't 'skôn stukske' gaan natuurlijk volledig naar Jan de Vries.
Immers, wij downloadden zijn verhaal slechts van http://www.stroomopwaarts.com

het weblog is prachtig en geweldig informatief.
hartelijke groet **els lennertz** :P :P :P :P :P

@els lennertz:
Wat een complimenten, we blozen er gewoon van. Wees welkom!

hallo ...niet blozen jullie zijn toch we iets gewend..
en eerlijk Dat is het je toch waard **ik wacht alleen op een paar*** schilderachte *** beelden van HELMOND. En het politieke klimaat in Helmond.Ik hou me op de hoogte.Veel heel veel succes.. groet **els lennertz**
;) ;)

Hallo Weblog, sinds een paar dagen ben ik op de hoogte van jullie bestaan. AL ben ik geen schrijftype, ik wil toch even laten weten dat ik het zeer de moeite waard vind om jullie regelmatig te bezoeken. Mijn complimenten!!!!!!!!!!!groetjes Elvia

@Elvia:
Welkom! Dat je geen schrijverstype bent, is ook niet noodzakelijk. Niet alleen omdat we ook Helmonders nodig hebben die de reacties van anderen lezen, maar ook omdat je bij ons gewoon kan zeggen wat je vindt.

Mooie site wil je ook nog eens iets weten over de activiteiten van Helmond neem eens een kijkje op onze site http://www.stadstv.com

Bedankt voor het compliment.
Ruim voordat we begonnen keken we natuurlijk al op jullie site.
3 Dagen nadat we begonnen plaatsten we een berichtje in jullie gastenboek.
Wij vinden Stads-TV en Stadsradio namelijk al jaren een aanwinst voor Helmond.
Middels andere on topic (natuurlijk) reacties zal (naar blijkt) menig bezoeker ook kijken op jullie site.

Jullie weblog ziet er leuk uit hoor.
kBen helaas nog nooit in Helmond geweest maar dat gaat zeker nog welns komen hoor!!!

Fijn weekend! :D

Leuk dat je het leuk vindt. En zeker leuk dat je naar onze stad komt.

Een leuke en informatieve weblog die een bijdrage kan leveren aan de gemeenschap van Helmond.
Veel succes :P

En dat was snel geraden door wie dan ook van
de Weblog van Helmond.
Woodstock 1969 ;)

@Bright:
Dank voor je reactie in ons gastenboek. Goed zeg, hoe je dat formuleert over die bijdrage aan de Helmondse gemeenschap. In feite precies onze bedoeling!
Tja, zelf zijn we gek op spelletjes. Daarom hebben we zelf een Helmondse-kenniskwis. Helaas verbiedt het regelement dat we daar zelf aan meedoen ;)

Ja goede weblog hoor. Ik spreek je morgen wel. Kijken of hij het dan doet.

@Werner:
Dank voor het compliment en het linken natuurlijk!

Goede morgen, ik ben éindelijk wakker! ;) :D

Er komt hier geen reactie op jullie weblog te staan, maar eentje op een reactie van jullie op mijn weblog. En wel op deze log. Daar gaat het over mijn vader, die toevallig wel even een heuse Titatovenaar is. Daar wordt door jullie op gereageerd, onder de naam 'De weblog van Helmond'.
Kan het mooier?

Lees en huiver...

Want... er is natuurlijk altijd zoiets als baas boven baas, immers, geloof het of niet, maar míjn Titatovenaar wóónt in Helmond!

@Vrouwke:
Dat is inderdaad 'baas boven baas'! Geen twijfel.
Maar een (eventuele summiere) uitleg over je vader en zijn beroep/roeping/gave ben je ons en alle overige Helmonders door zijn woonplaats natuurlijk wel verschuldigd!

@weblog van Helmond, ik heb op de log van Vrouwke gekeken, hartstikke leuk, en daar staat op vrouwskes vakantie '05 dag 7 ook een geweldig verhaal voor jullie nieuwe log "anekdotes en leuke verhalen".
@vrouwke
Ook ik ben benieuwd naar je vader zijn gave en dan met name het kunnen genezen en bloed stelpen.
Mij is nl. verteld dat dat simpele gebedjes zijn die men later weer doorgeeft aan een ander, is dat zo ?

@angelique:
Leuk verhaal inderdaad, maar wat is de link met Helmond? Of misten we iets?

Nee, ik had iets gemist nl. dat het verhaal,gebeurtenis etc. in Helmond gebeurd moest zijn.

Ik ben geboren in Helmond en heb er tot 1989 gewoond.
De Goede Herder basisschool, de Sint Jansmavo en het Caroles Barromeuscollege (het carreles) zitten in mijn geheugen gebakken.

Mijn vader woont nog altijd in Helmond.

@Vrouwke:
Dank voor je uitleg, kunnen wij er weer zeker van zijn dat er aan je scholing in ieder geval niets mankeert. Wel jammer dat jij onze stad verliet.

van mn 16 tot mn 21 heb ik in helmond gewoond, toen ben ik halsoverkop weer terug naar den haag verhuisd.. want ik miste het daar ontzettend! toen ik 2 jaar geleden mijn huis moest verkopen heb ik samen met mijn vriend besloten om hier in helmond te gaan wonen.. wij waren den haag ontgroeid, en helmond sluit mooi aan bij ons gezinnetje. mijn vriend heeft altijd in den haag gewoond, maar is ook blij dat hij nu in helmond woont. hij begint nu zelfs al helmondse woordjes te gebruiken! en dat klinkt echt voor geen meter! haha zie je het voor je? haags en helmonds door elkaar! zo zie je maar dat ook in helmond moet worden geïntegreerd.. haha! (ps.. ikzelf heb nooit echt een accent gehad)
web-log van helmond... ga zo door met jullie goeie werk! en ik ben nu trots om helmonder te zijn! :D
groetjes,
natasja

@natasjalex:
Fijn dat je ons 'werk' als goed beoordeelt. Maar, eerlijk is eerlijk, reacties van jou
(en alle anderen natuurlijk) op de logs maken De weblog van Helmond tot wat die is.

graag gedaan hoor.. ;)

Dag Beste Helmonders,
Van 23 tot 30 juli waren wij op vakantie in Gran Canaria en daar hebben we een gezellig stel Helmonders leren kennen. Helaas is het niet gekomen van (e-mail) adressen uitwisselen. Is er iemand die ze kent en hun (e-mail) adres voor mij heeft? Zij heet Angela en hij wordt geloof ik Naus genoemd. Zijn echte naam is anders. Alvast bedankt voor jullie reactie!! Groetjes uit het mooie, Overijsselse Staphorst! :D

marjanne... heb je enig idee hoeveel angela's hier wonen?? (ik niet in ieder geval.. ;) :D )
ik ken ze in ieder geval niet.. 8)

Helaas Marjanne, ik ken ze ook niet :?

Hallo Weblog
Proficiat met jullie 100 dagen bestaan, en dat er nog velen mogen volgen. Ik kijk er telkens weer van op,
wat betreft de variatie van onderwerpen. Kei leuk!
groetjes,

hallo:D

melissa kalden

Beste Webmaster van Helmond,

Mijn kritische blik geworpen op je logje:
de web-layout is sober, luchtig én toch belangrijk geheel informatief ... in 't bijzonder voor de Helmond-inwoners en wijde omgeving. Ik, als niet Helmond verwante, ben nml. een Flandriën en woonachtig in Oost-Vlaanderen, zou het nijg vinden als er meer van dit in de toekomst te vinden was via het Log-cyberwereldje. (Want sommige logjes vindt ik persoonlijk wà t te softie van onderwerp dit ook omwille van identieke terugkerende gelijke onderwerpenen daar nog bovenop een overdosis aan glemmer- en glitter - een logje openen dan zijn tijd nodig acht - mij weldra op m'n brains werkt en ik het betwijfel om verder te gaan ik meermaals snel rechtsomkeer maak ... wat natuurlijk heel jammer is voor de desbetreffende logger.) Natuurlijk met alle respect.

Verder
veel succes- en amusante vertiertjes nog met jullie webstekje. Voor m'n part: houden zo!
Ik kom hier nog vaker terug. "Een brok geschiedenis kan een mensenleven alleen maar verrijken."

A-R-R-I-V-I-D-E-R-C-I

@FLUFFY:
Dank je wel voor je leuke reactie en heel leuk dat je vaker terug gaat komen.
Voor zover ons bekend ben je de eerste niet in Nederland woonachtige persoon die op ons weblog reageert.

Hee Hoe komt het dat deze website nog zo weinig wordt bijgewerkt en bezocht. Ik vond hem zo cool!!

@Tijn de Gouw:
Dank voor je compliment.
Je opmerking dat we het weinig bijwerken begrijp ik denk ik niet helemaal.
Vrijwel dagelijks is er namelijk een nieuw onderwerp/log. Omdat we maar 1 vraag uit
Het WWWWW-spel en 1 log uit De GGG-rubriek op onze voorpagina laten staan, staan de oudere in de Categorieën rechtsonder.

De kritiek van Tijn de Gouw begrijp ik ook niet zo goed :?

Waar blijven trouwens de bijdrage van de politieke partijen? Met zoveel partijen in de Helmondse raad zou het toch mogelijk moeten zijn om meer dan 3 fractie's bereid te vinden om een bijdrage te leveren.

@Ad:
Logisch dat je gezien het correct beantwoorden van vraag 40 in Het WWWWW-spel weer zo'n vraag wil. ;)
Met de gastlogs van politieke partijen zijn we druk doende. Onze bedoeling is om 1 of liever 2 politieke gastlogs per maand te plaatsen Maar daarbij dient te worden opgemerkt dat het beslissingsproces bij hen die het zouden moet aanleveren, vaak wat langer duurt dan we vooraf hadden gedacht.

Ik weet even niet waar ik dit kan melden dus doe ik het hier, niet wetend of het enig nut heeft maar vind het toch wel het vermelden waard ..
Gister na lange lange tijd weer eens de binnenstad van Helmond bezocht .. skon skon skon :D :D:D
Ik was er met een goede vriend ( ook oud-helliemonder ) om de veranderingen van de binnenstad te aanschouwen en een filmpje te gaan bekijken ..

Nu gaat het om het wandelgebied waar de passage aanligt, vroegere V&D, trekpleister, DIDI etc ( u ziet ik ben de naam kwijt )
dit is helemaal opnieuw betegeld, het inloopzand ligt er nog op .. nu gaat het erom hoe de bestrating is aangelegd .. het zal vast wel een goede reden hebben , maar goede vriend zit in een rolstoel en het was zeer lastig voor hem om van de ene kant naar de andere kant van de winkelstraat te komen en verschillende keren liep het pad ook in het midden omhoog en omlaag ..

Heel onhandig ..en volgens mij was dat eerst niet zo .. maar ik zit niet in een rolstoel dus ik kan alleen maar op mijn vermoeden afgaan en hij kan zich die glooiingen ook niet herinneren ..

verder was het wel weer top om weer eens in helmond te zijn :D :D

@Ester
Het is inderdaad zo dat de Veestraat in de richting waar vroeger de V&D (nu Blokker, It's en Scapino) zat erg oploopt. Dit was vroeger ook zo, en naar mijn idee liep het toen erger op dan nu. Nu loopt het dacht ik meer in stappen op.
Ik ben wel benieuwd wat men van plan is met die twee vakken vlak voor de ingangen van Blokker en Scapino, omdat daar nu van die rare opstapjes midden in het voetgangers liggen. Ik denk dat er als het zo blijft er nog regelmatig een enkeltje verstuikt of onderbeen gebroken wordt.

misschien heeft de eerste hulp meer klantennodig ;)
het lijkt of het een doel heeft .. misschien meer de nadruk op lijkt dan een daadwerkelijk doel .....

ik kan me niet herinneren dat het zo slijl was vreuger maar goed, toen kende ik ook niemand die in een rolstoel dus dan heb je t minder door denk ik ... nu moest er iniedergeval af en toe goed gedouwd worden!

ps .. bedankt voor het noemen van meer winkels aldaar ivm de reclamewet .. kan de weblog nog geld kosten :P ;) 8)

Leuk dat je langs bent geweest op mijn weblog Dremelaar!
Ik was blij verrast om te zien dat deze weblog over ons Hellemondje gaat....daar ik natuurlijk ook Hellemondse ben ;)
Het ziet er strak uit en je hebt leuke onderwerpen.
Ga zo door en ik zal zeker regelmatig langskomen!

Haudoe!
Helena
XXX

@Helena:
Dit soort complimenten horen we graag. En op deze wijze zullen we zeker doorgaan.
Al was het alleen maar omdat we het leuk vinden als bezoekers regelmatig terugkeren.

Leuk dat al degene waar het weblog van Helmond komt, zich ook hier even meldt. Kunnen wij ook gelijk even kijken of de site in aanmerking komt voor een specifiek vraagje :P

hallo.... je was nieuwsgierig naar de resultaten... bekijk dan maar eens mijn site nog een keer

Ik denk dat het hier het best tot zijn recht komt.
Bij deze wil ik het weblog van Helmond feliciteren met de mijlpaal die web-log.nl afgelopen zaterdag heeft bereikt.
1.000.000 pageviews
Zal toch ook een beetje jullie verdienste zijn. :D

@Ad:
Niet dat wij zo gek op nullen zijn, maar 3 nullen meer zou beter kloppen. En 1 nul minder geeft het aantal weer dat deze weblog binnenkort op eigen kracht bereikt.

@Weblog van Helmond.
Klopt helemaal. :D
Jullie letten beter op dan dat ik dacht ;)

Binnenkort dus weer een feestje ;)

Geen log over de Tielemans-kalender - sorry, de Carat-kalender - die alle Hellemonders een tijdje geleden in de bus hebben gekregen? Of heb ik er overheen gekeken? Zo het eerste: wie vertelt Peter Tielemans even dat er echt geen Helmonder zit te wachten op een verjaardagskalender waar hij op iedere pagina staat... Tjsonge, leuk dat het cultuurgoed van ons stadjes eens centraal wordt gezet, maar daar hoort dat egocentrische mannetje toch niet bij, dacht ik zo, zelfs al is ie voorzitter van Carat. Het is te makkelijk om de wethouder in wc-termen in z'n hemd te zetten, dus laat ik dat maar niet doen. Als ie maar zo wijs is niet te denken dat wij elke keer als we zitten of staan te lozen graag tegen zijn kop aankijken. Zonde geld, die kalender, die in alle huishoudens die ik ken nu al in de oudpapierbak ligt.

Monique Saris

@Monique Saris:
Je hebt goed gekeken, er is geen apart log over die kalender inderdaad.
Bij het log 'Vragen staat vrij' staan er sinds 8 november een behoorlijk aantal reacties.

Idd, er is geen bijhouden aan, aan dat geweldig lopende weblog van jullie!
Groetjes.

@Monique: Dankjewel.

Voor iedereen hier: :D

Hoi Helmondelingen, naren of monders.......
kwam per toeval terecht op deze site. ken uiteraard niet de straten etc. Maarrrr.. misschien kan dit gastenboek mij helpen.
Heb 3 jaar terug ofzo een tijdje gewerkt bij Annie Connect (call center). Ben daar tegelijk begonnen met Fadila...... getrouwd met, hoe kan het ook anders, Mohammed. Wonend in Helmond. Kon het goed met haar vinden, maar we zijn elkaar uit het oog verloren. Wie oh wie kent die combinatie ??
Mocht het je bekend voorkomen, laat het dan weten of laat het Fadila weten. Misschien kunnen we dan weer contacten.
Bedankt alvast !!
groetjes Jet

Complimenten voor het web-log. Fijne Tweede kerstdag nog en alvast een hele goede jaarwisseling ;)

Fijn dat je onze weblog waardeert.
Onze wensen voor een goede jaarwisselingen volgen nog in een apart log.

Fijn, dat ik dit weblog gevonden heb, al eventjes alweer.
Bedankt Weblog, dat je in het gastenboek van Noorderweb hebt geschreven er is nog een ander gastenboek waar jouw literaire spinsels ontbreken !!! Hier een grote bos bloemen :-)

@Solveg: Dankjewel voor je leuke reactie en prachtige bos bloemen!

Hee mensen, hebben jullie al gezien dat je weblog van de week bent? Gefeliciteerd!

@Mary:
Dankjewel. We hadden het al gehoord, maar we horen het liever 2 maal dan 0 maal. :D

Ik had het gisteren gehoord op Omroep Brabant. Leuk. Mooie site hebben jullie.

@Sjef Donkers:
Bedankt voor het compliment. Kom gerust nog eens terug want bijna elke dag zetten we er op deze weblog een nieuw onderwerp bij.

Ik wens het hele team van Hellemond-web

Veel liefs toe,
Helena.

kei skon

@Ale Blie: Zo'n compliment horen we graag.

Deze weblog heeft mij geinspireerd om er zelf ook 1 te beginnen,maar dan met wat meer kleurtje erin,Helmond is allang niet meer zo grijs ;)
Gemakshalve heb ik dit blog ook maar bij de links gezet,
kom es effies langs zou ik zegge.

@mAze:
Leuk om te horen dat wij je inspireerden om zelf ook een weblog te beginnen.
Heel veel succes met jouw weblog. Dat we met enige regelmaat zullen komen kijken is logisch natuurlijk. Bedankt voor de link naar ons weblog.

Ben het ins mee Ale Blie.

Helmondertje.

@Helmondertje.:
Altijd weer leuk om te horen dat de weblog gewaardeerd wordt. Gracias.
Wij zouden het extra skôn vinden als ook jij blijft terugkomen en soms (vaak mag ook) een reactie bij de diverse logs achterlaat.

Tis wel ingewikkeld voor helmonders om uiteindelijk in het gb te komen

joris von loghausen

Govedommie, dit is een forum voor Helmonders en geïnteresseerden, zouden jullie hier niet willen spammen, nutteloze reacties worden verwijderd. Helmond de ghaksteeehh!

Ik schaar mij achter Joost Ravoo.

Wat luek zoon weplok over Helmnod. Ik he het met veelp lezeir gezelen, ondakns dat ik dislektionies ben met concentrationische storringen. Als jullei nog eesn willen kjiken bij me in de 2e kamer meot je snel zijn: vlogende week ben ik weg na de verkeizingen.
Grotjes,
Gonny

Gonny va nOudneallen-Kotser

Helmonders gaan Talpa slopen

De Zuidoost-Brabantse zender RTV10 (hoofdkantoor in Helmond) is boos op John de Mol. Niet vanwege zijn slechte programma's maar vanwege het feit dat John alsnog de naam Tien gaat gebruiken.

RTV10, dat doorgaans hogere kijkcijfers scoort dan Talpa, is bang dat de inwoners van Helmond en omgeving in de war raken. Het zou bijvoorbeeld zomaar kunnen dat een Brabants boertje lekker RTV10 wil kijken en plotseling met Geer en Goor geconfronteerd wordt. Bovendien heeft de krankzinnig creatieve naam RTV10 veel geld gekost. Er is destijds veel geïnvesteerd in het promoten van deze naam in Helmond en omstreken.

Om John de Mol onder druk te zetten gaat RTV10 nu actie voeren met de slogan: "Talpa, handen af van onze naam". Dat zal zeker indruk maken.

Het is nog niet bekend of John de Mol en de RTV10-directie maandag bij Maas en Geel in discussie gaan. Het is ook nog niet bekend of er maandag überhaupt nog mensen kijken naar Maas en Geel.

Haha, zie jullie hier nou eens dit totaal anonieme weblog volblaffen, anonieme lafbekjes! Gelukkig kunnen jullie om 17.00 stipt weer lekker naar huis met het bedrijf dat zich niet voor niets in de wereldtop van lutsbedrijven begeeft.

Ik ben het Joost Ravoo, hou op mijn goede naam te misbruiken. Lange leve de NS, hoera hoera hoera.
Helmonders: hebben jullie een station? Of rijden jullie nog op varkens rond?

Geenstijl lullo's

Jullie zijn een stelletje gore klootzakken

Ik wist niet dat ze in Helmond Nederlands spraken, ik dacht duits met een belgisch accent.

Raar

Henk Lammertop

Dit kan dus echt niet he. Seksistisch, dat is het!

Francisco van Jole

Toffe site, ik kom hier zeker vaker.

Helmond hoort tot de top 5 wereldsteden. Er is nooit criminaliteit in Helmond, Helmonders doen alles netjes op tijd en Helmond concurreert met Den Bosch. Het is jammer dat er alleen maar kritiek op Helmond komt, nooit worden eens de positieve kanten belicht. Ik maak alle anonieme lafbekjes hier er ook op attent dat ik wel communicatiemanager van het jaar ben geweest.

heb snel mn campingsmoking aangedaan!

Ik ga klagen in het forum van web-log!!!!!! Dit mag echt niet!!!! Joris doe er eens wat aan!!!!!!! Het is niet eerlijk dat zullie nu op de eerste plaats komen!!!!!

Dikke huisvrouw

Jongens!
Vertel hier even waar helmond nou trots op moet zijn!
https://www.deweblogvanhelmond.nl/2005/05/waarop_moet_hel/

Kwastenknippert

En vergeet nicht Helmondenaren: Stemt allen SP!

Jongens, laat deze weblog is met rust!
Gaat is terug naar geenstijl!
breezervolk!

fransico van jole

Ik wil de groetjes doen aan Skippy Helmond, Amiga cracker uit 1989.... :D

Tyfus wat is Helmond toch een stinkdorp. ordt eens gauw onafhankelijk of ga naar Belgie.

Leuk hoor. De lol van de Vrijmibeau is er wel vanaf als één of andere lul denkt dattie grappig is om de hele site te spammen. Iedere sukkel kan copy and pasten. Flikker toch op...

@ GSer

helemaal mee eens.

Copy-past egoïsten houd een sop. Het geenstijl publiek bestaat uit duizenden en niet alleen jullie. Houd het voor iedereen leuk. Geenstijl zou dit er voortaan bij moeten zeggen.

Ik vind Helmond een kutstad met veel te veel stoplichten en altijd die klote flitscontroles van die rotwouten.

Uhm... ach... laat ook maar. Helmond, legt dat dan?

hey, wie is dat geyle neuq wijf in haar onderbroek achter de bar bij geensteyl?

geensteyls dr bukkake

Das de dochter van de Burgemeester van Hellemond!

Als is de Helmonder nog zo snel, de pliesie achterhaald hen wel

@Joost Ravoo @ 16:47: ze hebben dr zelfs 3. Anders hadden ze geen reden om stoplichten voor treinen te plaatsen (overwegen dus voor de Helmonders onder ons)...

Tja volgens mij woont kouwes trouwens in hellmond

Helmond...who cares.

Helmond Sport laat zien waar die vlek op de landkaart thuis hoort; onderaan *lol*

George W. Bush

moet niet gekker worden.een paar jaar geleden zaten ze nog in helmond met stokjes in de bomen te peuteren op zoek naar voedsel en nu hebben ze al een weblog....

lang leve de integratie!!

lieve helmonders , zouden jullie meer willen weten over de islam ? Ik ben zelf helemaal om, en kan jullie zodoende alles vertellen over dit vreedzame en zeer goede geloof.

Anja Meulenbelt

Ik zie geen foteau's van lekkere meiden..Helmond is vast saai....

Moet je hier maar eens kijken!

Wat een kudtsite.

Goh wat leuk allemaal joh

@de jongens, meisjes, dames en heren die via GeenStijl hier kwamen en (van 17 tot 20 november) een reactie achterlieten:
Bedankt voor alle leuke reacties, 2 items die we nog even willen ophelderen:
Helmond heeft 3 stations, nummer 4 wordt binnenkort in gebruik genomen.
We zijn het nagegaan, maar de dame achter de bar is zeker niet de dochter van onze burgemeester. Sterker, de dame achter de bar is niet eens een Helmondse. Dus waarom GeenStijl die foto daar plaatste, is ook voor ons een raadsel.

Leuke erg uitgebreidde web-log :P

Wil toch even reclame maken, voor mijn nieuwe HelmondForum, waar vanaf nu uitgebreidde discussies kunnen worden gevoerd over Helmondse zaken...

http://helmond.multiforum.nl

@Niels Jacobs:
Bedankt voor je compliment. Altijd leuk om te horen.

I am a very kind,caring and loving person.
I am very sexy females
polite and well mannered.I have a great personality and a
great sense of humor. Friendly couple with bisexual female
seeks other females for sexy wrestling matches

Dear sexy female,

can you cook a decent meal? And how are your ironing-skills?
If we'll come to an agreement, should I pick you up in Russia or are you flying to Helmond yourself? Do you need cash?

Perry Vermeulen

perry.. zit je soms alleen met valentijnsdag? haha! :-P

klorriemorrie

ga toch krassen... dan win je nog eens wat

Haha klorriemorrie, nee zit niet alleen. Ach wie weet heeft mijn vriendin ook wel zin in Russisch gezelschap...
Hilarisch altijd, die boodschappen in steenkolen-Engels.

Perry Vermeulen

perry.. ja zeker hilarisch.. de spam die tegenwoordig gestuurd wordt ook..
zo kreeg ik gister een spam-mailtje waarin gevraagd werd of ik graag een grote ... wil hebben.. ;-) tsja.. ik zat bijna te twijfelen om er een te bestellen.. :-P whaha!

klorriemorrie

zo juist gevonden....een filmpje over ijs 'pret' in het haagje. echt hilarisch

Ik vind de Helmonders over het algemeen een dom volk zonder principes. Ze komen niet voor hun belang op. Lopen constant voor je voeten, hebben geen fatsoensnormen.
Er zijn er gelukkig ook die dat wel hebben, maar dat is nog geen reden om trots op Helmond te zijn.
Wel schelden, maar als het erop aankomt houden ze de bek dicht.
Dan nog maar te zwijgen over de skyline van Helmond, dat moet tcch echt een stomme boer geweest zijn.
Als er in Helmond iets goeds is, dan heeft het een Randstedeling georganiseerd.

waloy van gelderen

Hoogspanningsmasten levensgevaarlijk door Inge Lengton
Delft - De nog te bouwen hoogspanningmasten van Tennet zijn levensgevaarlijk, omdat ze leukemie en alzheimer kunnen veroorzaken.

Dat blijkt volgens het ministerie van VROM uit wetenschappelijk onderzoek. Negen gezinnen uit Delft en Pijnacker zullen vanwege de dreiging moeten verhuizen. Hun woningen liggen zo dicht bij het nieuwe elektriciteits-tracé, dat hun gezondheid in het geding is gekomen. De huizen staan bij VROM op de gevarenlijst. Het magneetveld dat om de elektriciteitskabels heen ligt kan bij kinderen namelijk leukemie veroorzaken. Volwassenen, zo blijkt uit recent onderzoek, zouden alzheimer kunnen krijgen.

Netwerkbeheerder Tennet gaat de gedupeerden een financieel aanbod doen. "We hebben al contact met ze gezocht", laat woordvoerder Jelle Wils weten. "Ze hebben wat ons betreft twee mogelijkheden. Of we kopen ze uit of we bieden ze een compensatiebedrag aan, dat hun gezondheidsrisico en het lelijke aangezicht van de masten moet vergoeden."

Ingenieur Luc Meijer, voorzitter van het actiecomité 'NEE tegen bovengronds 380kV', vreest echter dat er nog veel meer gezinnen de dupe kunnen worden van de hoogspanningskabels. "Het RIVM heeft onlangs geconcludeerd dat er nog geen afdoende onderzoek naar de straling is gedaan", waarschuwt hij. "Het zou best eens kunnen zijn dat de normen die door het rijk worden gehanteerd niet streng genoeg zijn."

Het ministerie van VROM, dat zijn goedkeuring aan de nieuwe hoogspanningsverbinding heeft verleend, blijkt inderdaad niet te kunnen garanderen dat de volksgezondheid ook niet op andere plekken in het geding komt. "Uitsluiten kan je nooit", zegt Jan-Jaap Eikelboom, woordvoerder van milieuminister Cramer. "We hebben getracht om op zoveel mogelijk locaties afstand te houden van de hoogspanningskabels, maar we zitten natuurlijk wel in de overvolle Randstad. De situatie die we nu op papier hebben staan, is volgens ons de meest ideale."

Voetbalclubs

Even dreigde er ook nog sprake te zijn dat sportpark Tanthof Zuid, waarop drie voetbalclubs en een naschoolse opvang zitten, ook de dupe zouden worden van de aanleg van het nieuwe elektriciteitstracé.

Tennet en de overheid hebben echter na uitvoerig protest van omwonenden besloten om de kabels daar ondergronds aan te leggen. Hierdoor zou er op deze locatie geen sprake meer zijn van gevaarlijke straling. Het hoogspanningstracé tussen Wateringen, Delft en Zoetermeer heeft in de regio al voor veel gekrakeel gezorgd. Bewoners zijn massaal tegen de lelijke en gevaarlijke kabels. Het rijk en energieleverancier Tennet willen echter haast maken met het nieuwe traject, dat vanaf 2010 moet worden aangelegd. Volgens hen komt de overvolle Randstad zonder de extra elektriciteitslijnen namelijk zonder stroom te zitten.

@Dhr. H. Spanning:
Jouw reactie is verplaatst naar dit log omdat jouw reactie daarover gaat. Hier zal de reactie verwijderd worden.

De weblog van Helmond

Dhr. H. Spanning