8reacties

Michael Rieter lijsttrekker Helder Helmond


Michael Rieter is zojuist gekozen tot lijsttrekker van Helder Helmond bij de gemeenteraadsverkiezingen volgende jaar. Na een stemming tijdens de algemene ledenvergadering van deze partij in De Fonkel bleek hij de meeste stemmen te hebben. Het raadslid Sacha van Lierop was de andere kandidaat-lijsttrekker. Michael kreeg 46 stemmen en Sacha 21.
Michael (57) zit al 15 jaar in de gemeenteraad, zijn partij bezet 3 van 37 Helmondse raadszetels. Met deze uitverkiezing is de huidige fractievoorzitter van Helder Helmond en onze columnist voor de derde keer lijsttrekker van die partij. Gefeliciteerd Michael!

MichaelNieuw Helmonds nieuws
8 reacties
Reageer

Ho, ho! Van september 2002 t/m maart 2005 heb ik mijn zetel ter beschikking gesteld. Het is nu dus 'pas' zo'n 12,5 jaar; maar dat terzijde. Máár: ik heb er nog steeds ontzettend veel zin in! Ik houd van Helmond en ik houd van politiek bedrijven. Behalve dat Helder Helmond o.a. een passie voor de hellemondse cultuur en eigenheid heeft én nadrukkelijk voor een goede communicatie pleit, zijn wij vooral een mensen-partij. En gelukkig doen wij van Helder Helmond dat samen! Samen in de fractie, samen met het bestuur, natuurlijk samen met onze leden en uiteraard samen met onze collega-partijen in de raad; maar bovenal met en voor de Helmonders! Helder Helmond, 'samen doen, samen zijn!'

Michael Rieter

@Michael Rieter op donderdag 10 oktober 2013 om 00:01:

Dan overdreven we 2,5 jaar, onze fout. :-( De reden dat we 15 jaar schreven is het gevolg van de tekst op de website van de gemeente over Dhr. M.P.J. Rieter. Daar staat dat je sinds 14-04-1998 raadslid bent.

@Michael Rieter: Gefeliciteerd en veel succes!

@Michael Onder jouw foto op ed.nl staat Michael Rieter: van Helmond naar Den Haag? Ben jij van plan om in de tweede kamer of zo te gaan? Zou wel een beetje raar zijn als je net helmonds lijsttrekker werd.

Na een druk bezochte algemene ledenvergadering is de kandidatenlijst voor de verkiezingen op 19 maart 2014 vastgesteld.
De eerste 10 kandidaten zijn als volgt gekozen;

1. Michael Rieter
2. Sacha van Lierop
3. Henriëtte Verouden
4. Henk de Leest
5. Henk Klarenbeek
6. Ellen Verouden
7. Susan Verheij
8. René van de Westerlo
9. Cor Koolen
10. Boyan Kamphaus

In aanvulling op @Helder Helmond op zaterdag 11 januari 2014 om 09:11, hieronder ook de 25 andere kandidaten die vanochtend bekend werd gemaakt. Daarmee is de definitieve lijst van Helder Helmond voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De lijstduwer (op nummer 35) is net als in 2010 de bekende kletser Rob Scheepers.

11. Gerard Hurks
12. Jim van den Berg
13. Michael Gubbels
14. Jolanda Kampert
15. Louis Boudewijns
16. Twan van den Broek
17. Kitty Peerlings
18. Ronald de Leest
19. Anne Caris
20. Jan Dirks
21. Frank van Lieshout
22. Margaret van Eenennaam
23. Harrie Heinemans
24. Hans van Hout
25. Yolande Erdhuizen
26. Martien van den Hoven
27. Herbie Guldenaar
28. Friedel Rieter - Loevendie
29. Guido van Dooren
30. Bas van Poppel
31. Jack Bijsterveld
32. Valentijn Valentijn
33. André van den Heuvel
34. Jan van Bussel
35. Rob Scheepers

Goed te zien dat afwijkend stemmen over een majeur onderwerp bij Helder Helmond toch niet leidt tot uitsluiting, in tegenstelling tot eerdere geruchten. :)

Michiel van Geel

ik heb met verslagenheid het stuk van familie de kloe gelezen en gehoort
maar net kan nog veel gekker
ik wordt al sins 1968 achtervolgd en benadeeld maar afgelopen jaar is weer een van de hoogte punten ik ben alleen het afgelopen jaar benadeeld voor 36000.
euro en het eind is vooralsnog niet inzicht

cor scheepers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: