7reacties

Chahim: Vakantie in Helmond


Ik heb het geprobeerd zoals ik het eigenlijk ieder jaar weer doe. Gewoon een paar weken in Helmond (en omgeving) blijven. Ook dit jaar is het mij niet gelukt. Na een rondje Helmond op de fiets en een kort bezoek aan Berkendonk, besloot ik toch naar een warm vakantie land te gaan. Dit besluit had ik genomen om twee redenen: 1 het wisselvallig weer en 2 ik wist hierna niet meer wat ik moest doen.

Vanuit mijn vakantiebestemming typ ik deze column  in een veel te zweterig hokje in een Internet café. Op de deur staat dat er airco is, maar deze is kapot en het is het enige Internet café in de buurt. Het typen kost mij veel moeite omdat het toetsenbord geen QWERTY, maar een AZERTY toetsenbord is. Mijn bed ziet er mooi uit, maar de grond licht lekkerder. Overal is het veel te druk en mensen hebben geen geduld. Laat ik ook een positief punt noemen: de Zon schijnt (al moet je er niet te lang in liggen, want je bent zo verbrand).

Op dit soort momenten krijg ik vaak heimwee naar Helmond. Het is geen Amsterdam of Parijs, maar je weet wat je er kunt verwachten. Ik zal proberen volgend jaar in Helmond te blijven. Ik zag een tijd geleden zelf een advertentie voor een weekend Helmond in de Metro staan. Misschien is dat een goed idee om te boeken, wellicht word ik nog verrast.

Groeten en fijne vakantie,

Mohammed Chahim
Raadslid

Onze Helmondse politiciMohammed
7 reacties
Reageer

Een beetje buiten het onderwerp om, maar ik had gehoopt dat de column vandaag zou gaan over de gratis seizoenskaarten van Helmond Sport. Daarom toch maar deze vraag aan de gemeenteraadsleden die (nog) niet op vakantie zijn, want ik (en ik niet alleen) ben namelijk heel erg benieuwd naar jullie mening:
Wat vinden jullie er eigenlijk van dat jullie nu ineens geen seizoenskaarten van Helmond Sport meer krijgen? Zit daar iets achter? Want jullie hebben die toch al sinds mensenheugenis.

@Mohammed,
Het is dan toch altijd weer leuk om thuis te komen en je thuis te voelen.
Wat mogelijk minder is, zijn die grote stapels post die er weer liggen.

@Johan,

Jouw vraag zou beter passen bij "vragen staat vrij".

@johan
ik ben nog nooit naar HS gegaan met de seizoenkaarten van de fractie. Ik betaal altijd zelf, maar ga dan ook niet zo vaak.

Als de PvdA de gratis kaarten niet gebruikt en het CDA ze zelf betaald (http://noorder.web-log.nl/noorder/2009/08/maandag-werkdag.html) waar blijven deze gratis seizoenkaarten dan? Wie gebruikt ze?

dan.....

Laat ze de kaarten aan mensen geven die het niet kunnen betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: