3reacties

Mullekom: vakantievreugde, sociale cohesie


Beste webloglezers,

Mijn bijdrage voor de komende weken zal bestaan uit u allen een heel, heel fijne vakantie toe te wensen, met veel plezier en vooral voor de kids. Mocht voor u de vakantie al voorbij zijn dan hoop ik oprecht dat u daarvan genoten heeft. Wat mijzelf betreft, ik ben niet zo’n vakantiemens en ben daarom ook het liefste thuis en in Helmond. Misschien saai, maar toch. Overigens heb ik genoeg te doen in voorbereiding voor het alweer 4e verwenweekeind wat eind oktober weer in recreatiepark "Prinsenmeer" gehouden zal worden. In samenwerking met de landelijke MEE, (wat staat voor ondersteuning bij leven met beperking) en dan specifiek MEE Midden-Noord-Limburg, MEE Zuid-Oost Brabant en Kempen, MEE Noord-Oost Brabant, Metylschool Eindhoven en revalidatiecentrum Blixembosch Eindhoven. De consulenten van deze organisaties zorgen wederom voor onze stichting "VerwenEvent" waar ik voorzitter van mag zijn, dat 140 gezinnen (waarvan ook velen uit Helmond) en de overigen uit de denkbeeldige regio Tilburg–Den Bosch–Uden–Nieuw-Bergen–Arcen–Venlo–Roermond–Ittervoort–Weert–Eindhoven–via de Kempen naar Tilburg een fantastisch en geheel gratis weekeind aangeboden krijgen, met alles erop en eraan. Dan gaat het wederom om ongeveer 650 volwassenen, waarvan ongeveer 340 kinderen en daar weer zo’n 160 kinderen met een lichte tot zeer zware beperkingen. Het grootste verwenweekeind van Europa. Als dan weer zo’n weekeind voorbij is, alles goed verlopen en zonder ongelukken, wil je niet weten wat het voor alle betrokkenen, directie "Prinsenmeer", stichting "VerwenEvent" alle vrijwilligers en natuurlijk de gezinnen zelf aan ontlading geeft en intens voldoening. Enorme blijdschap, vreugde en verdriet gaan in zo’n weekeind hand in hand. Dan ervaar je pas echt waar we ons soms over onnozele dingen zo druk kunnen maken, ook ik.

Ik heb u even in de keuken mee laten kijken met welke sociale zaken mij echt raken, ik kan u verzekeren, dat geeft pas echt voldoening daar een bijdrage aan te mogen leveren.

Met de hoop u hiermee niet verveeld te hebben en nogmaals alle goeds voor u en de uwen

Theo van Mullekom
Fractievoorzitter

Onze Helmondse politiciTheo
3 reacties
Reageer

@Theo, ik wens jouw en alle anderen een fijn en een zeer geslaagd weekend toe.
Wat beslist gaat lukken, daar ik al veel goede dingen gehoord heb van mensen die hier al eens geweest zijn.

Wij zijn voor de eerste keer aanwezig geweest op het verwenweekend op prinsenmeer in Asten met zn vijfjes. Onze Raf van 5 jaar heeft het SED Syndroom.
Het was echt helemaal te gek. Raf en z'n broer en zus hebben zich kei goed geamuseerd en ze hebben echt genoten, en wij ook, mede door het gezin die we daar ontmoet hebben! Geweldig dat dit georganiseerd wordt voor de kids met een beperking en hun gezin.
Kei bedankt voor alles aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!!!

Groetjes v. Raf, Bob, Didi, Erwin en Jolanda

Uuldriks/Petit

Super Verwen Weekend !!!

Onze dochter Romy raakt niet uitgepraat over "haar" verwenweekend.
Gelukkig hebben we veel gefilmd zodat ze nog vaak kan nagenieten.
de batterij van ons hele gezin is weer opgeladen !
Geweldig dat er zoveel mensen bij betrokken zijn die dit alles (belangeloos)
mogelijk maken.
Iedereen van EHBO tot catering tot organisatie,prinsenmeer etc BEDANKT !!!
Groetjes en kusjes van Romy
(en de rest van de familie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: