6reacties

2 Snorscooters botsen op fietspad


Op het fietspad langs de Deurneseweg zijn vanavond 2 snorscooters met elkaar in botsing gekomen. Op de ene scooter zaten 2 jonge meiden en de andere werd bestuurd door een jongen.
De scooters reden op het fietspad in tegenovergestelde richting van elkaar. Toen ze elkaar passeerden, kwamen ze vermoedelijk met de sturen tegen elkaar. 1 Van de scooters is zo zwaar ten val gekomen dat de scooter total loss raakte. Beide scooterbestuurders zijn in een ambulance behandeld aan hun verwondingen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De om 20.22 uur gealarmeerde politie en ambulance zijn ter plaatse om de personen te helpen.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

Is eenrichtingsverkeer daar wat veel mensen niet begrijpen.

Dan zit 1 van de partijen goed verkeerd. Duur grapje zo.

Is ook niet met wettelijke snelheid binnen de bebouwde kom gegaan zo te zien....

Er klopt zoveel jiet an brommers en scooters, zie ze zonder helm rijden.. Politie doet niets, staan liever achter bosjes burgers boetes aan te smeren voor paar km te hard.

@Bert,

Of fietsen zonder verlichting. Dat kan echt niet meer maar ga maar eens bij de sluis in Brouwhuis staan in de ochtend dan zie je er genoeg.
Maar in het algemeen hebben mensen schijt aan verkeersregels en daar helpt geen scootercertificaat iets bij. Het gaat om de mentaliteit van de bestuurder.

Bij de Henri Dunant zie ik per minuut wel iemand door rood rijden in de spits want ik moet op mijn fietsje elke dag uitkijken daar.

Mark, ja jammer dus dat politie niet gericht slechteriken aanpakt, maar liever onschuldige doorsnee burgers het vel over het been trekken met belachelijke flitsacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: