3reacties

Wolfsputterbaan 2 weekenden afgesloten


Vanaf vrijdag 1 juli wordt de Wolfsputterbaan tussen de rotonde Weg naar Bakel en de Waterleliesingel voorzien van een nieuwe deklaag. Deze onderhoudswerkzaamheden worden in 2 weekenden uitgevoerd. De wijk Dierdonk blijft tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden bereikbaar. Het autoverkeer wordt ter plekke omgeleid.
Het werk wordt in 2 weekenden uitgevoerd en vindt plaats vanaf vrijdagavond 18.00 uur tot uiterlijk maandagochtend 06.00 uur. Uiterlijk maandagochtend 06.00 uur is de Wolfsputterbaan (N279) weer open voor het doorgaande verkeer.

  • Weekend 1 (van 1 tot en met 4 juli): de Wolfsputterbaan is afgesloten vanaf de rotonde Weg naar Bakel tot aan de Rembrandtlaan inclusief de aansluiting vanuit Dierdonk Coendersberglaan op de Wolfsputterbaan.
    De Bakelsedijk en de Waterleliesingel/Venuslaan blijven dan voor autoverkeer van en naar de wijk Dierdonk bereikbaar. De aansluiting Coendersberglaan is dit weekend afgesloten. Lokaal wordt het doorgaande verkeer over de Rijpelbaan omgeleid.
  • Weekend 2 (van 8 tot en met 11 juli): de Wolfsputterbaan is afgesloten vanaf Rembrandtlaan tot voorbij de Waterleliesingel / Venuslaan. 
    De Bakelsedijk en Coendersberglaan blijven open voor al het autoverkeer van en naar de wijk Dierdonk. De aansluiting Waterleliesingel/Venuslaan is dit weekend afgesloten. Verkeer vanaf Rembrandtlaan richting N279 Asten / Bakel kan normaal gebruik maken van de toe- en afrit.

Beide weekenden is een adviesroute in 2 richtingen aangegeven vanaf A67 nabij Asten via A2 Eindhoven naar A50 Veghel. Mochten de werkzaamheden uitlopen dan is de periode van vrijdag 22 tot en met 25 juli aangewezen als reserveweekend.

Nieuw Helmonds nieuws
3 reacties
Reageer

Ik hoop dat er ook bij de afsluiting zelf juiste omleidingsroutes komen. Metname voor dat vervelende vrachtverkeer.

Goed gepland! Weekend van Wish

Let op: dit weekend vanaf vanavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: