3 x Goed nieuws voor de muzikanten


1. Inschrijving WilHelmonds verlengd tot 25 april!
2. Gratis je nummer opnemen.
3. De winnaar duikt de Markant studio in!

Goed nieuws voor de Helmondse acts die denken geen tijd meer te hebben om een lied over Helmond te schrijven. Van diverse artiesten hoorden we dat ze extra tijd nodig hebben om een lied over de stad te componeren en op te nemen. Omdat we die gelegenheid graag bieden, schoven we de uiterste inzenddatum voor liedjes op van 27 maart tot zaterdag 25 april. Liederen kunnen nog altijd aangeleverd worden via wilhelmonds@gmail.com (of via het postadres linksonder in de groene kolom). Vergeet daarbij niet alle benodigde gegevens te vermelden van je act, kijk daarvoor even hier!

Voor artiesten die een nummer klaar hebben, maar geen mogelijkheid hebben om het op te nemen voor inzending, heeft WilHelmonds een oplossing. Hans van der Heijden, eigenaar van Repetitiecentrum De Oefenruimte in Helmond, reikt artiesten de helpende hand door gratis opnameapparatuur beschikbaar te stellen. Opnamemogelijkheden zijn er zowel doordeweeks als in het weekend. Wil jij je Helmondse single laten opnemen, stuur dan een mailtje naar wilhelmonds@gmail.com of reageer hieronder met je mailadres in het daarvoor bestemde hokje. Wij brengen je vervolgens in contact met Hans.
Hans van der Heijden is geen onbekende meer onder Helmondse bands en zorgt er met zijn compleet ingerichte oefenruimtes in Helmond (en Eindhoven) voor dat het bands aan niets ontbreekt. Met zijn hulp laat Hans zien dat ook hij WilHelmonds én de stad een warm hart toedraagt.

En alsof het bovenstaande nog niet genoeg is, wordt het winnende nummer opgenomen in Studio Markant in Heeze. Guus Meeuwis en Bløf gingen de toekomstige winnaar van WilHelmonds al voor. De winnende act mag naast de single over Helmond nog twee eigen tracks op gaan nemen in deze topstudio en weet zich uiteindelijk verzekerd van een set professioneel klinkende opnamen.
Daardoor is WilHelmonds tevens de weg naar meer! Iedere artiest weet hoe belangrijk representatief klinkende opnamen zijn om het verschil te kunnen maken in de wereld die muziek heet. Daarnaast raken muziekliefhebbers enthousiast naar wat je naast de single over Helmond nog te bieden hebt. Met de twee extra tracks laat je als act dus meteen zien dat er méér is dan alleen je lied over de stad. Deze topprijs uit de WilHelmonds prijzenpot geeft je carrière dus gegarandeerd een boost!

WilHelmonds
0 reacties
Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: