3reacties

Vrijdag gaan de 9 voor 3 Finale-plekken


Nog 2 nachtjes slapen en dan is het zover! De 9 inzenders met de meeste internetstemmen gaan in café Zeezicht (aan de Steenweg) het podium beklimmen en tonen wat ze waard zijn.
Inzet: de 3 felbegeerde plekken in de Wilhelmonds Finale.

Elke Helmonder kan vrijdag in Zeezicht komen kijken, natuurlijk is de entree gratis. Om 20:00 uur wordt de avond geopend en gaan de 9 artiesten hun nummer spelen.

Tussen 1 en 2 uur zal de deskundige jury haar alles beslissende oordeel geven en weet Helmond wie 2 weken later in de WilHelmonds Finale staan.
De jury zal de 9 inzenders dan hebben beoordeeld op hun nummer, de zangkwaliteiten, de originaliteit en de performance van het nummer. De mening van het publiek zal een wezenlijk onderdeel in hun beoordeling vormen. Harder juichen vergroot de kans op een plek in de finale voor jouw favoriete act!
De jury vrijdag bestaat uit Herbie Guldenaar (een meester gitarist die met met de groten der aarde speelde), Patrick van de Pol (met ruim 10 jaar ervaring als eigenaar van het Muziekcafé weet hij alles van live optredens) en Wim Maasakkers (die met zijn wekelijks radioprogramma Cultuuurbarbaren, al 14 jaar bewijst dat hij een muziekkenner pur sang is).
Denk jij nu al te weten welke 3 doorgaan, ga dan even naar dit topic. Vrijkaartjes voor 't Speelhuis en het officiële WilHelmonds t-shirt zijn daar te winnen.

Nadat de 9 inzenders hun nummers ten gehoren hebben gebracht, ga je verder genieten van de band Koolen's New Project. DJ Frogson zal de avond afsluiten en laten horen waarom hij als de beste van Helmond wordt beschouwd.
Kortom: Zeezicht is vrijdagavond 29 mei the place to be!!!

Maar wij realiseren ons terdege dat niet elke Helmonder vrijdag kan komen. Niet getreurd, ook aan de thuisblijvers is gedacht. Vanuit Zeezicht zal Stadsradio Helmond het hele spektakel van de eerste tot de laatste minuut live verslaan. Tussendoor hoor je korte interviews die de speciale sterverslaggever met de artiesten ter plekke maakt. Vanaf 20.00 uur kunnen Helmonders dit ruim 5 uur durende radioprogramma via de ether op FM 107.2 MHz, via de kabel op FM 94.4 MHz én via internet beluisteren.

Rest ons van Wilhelmonds: dat de beste 3 mogen doorgaan!

WilHelmonds
3 reacties
Reageer

Beste organisatie van het Wilhelmonds,

Knap hoor, wat jullie voor elkaar gekregen hebben. Vrijdagavond kom ik kijken en vooral luisteren naar de 9 gegadigden voor de finale. Ik heb er zin in en hoop voor jullie en voor de deelnemers dat het vrijdagavond een hele fijne avond word.

Succes met de verdere organisatie!

@Angelique:
Leuk dat je zo enthousiast bent en bedankt voor je compliment. Veel plezier vanavond.

De radio-uitzending van Stadsradio Helmond kan vanavond helaas niet live worden uitgezonden. Gelukkig wordt de gehele avond wel opgenomen zodat het op een later tijdstip in zijn geheel uitgezonden kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: