3reacties

Winnende WilHelmonds-lied op CD


De WilHelmonds-CD van ‘t Akkoordje komt vanmiddag uit! Burgemeester Fons Jacobs, voorzitter van ‘t Akkoordje Twan Spierings en dirigent Frans Raaijmakers ontvangen dan de eerste exemplaren. Plaats van handeling is wijkhuis de Fonkel waar ‘t Akkoordje hun 500ste optreden heeft.
Het opnemen en uitbrengen van “M’n Stad”, het winnende lied in de zoektocht naar hét Helmondse lied van het WilHelmonds. Dat was de laatste en materieel grootste prijs die de Helmondse Liedertafel ‘t Akkoordje nog tegoed had.
Eind mei was het zover. De zangeressen, zangers en muzikanten trokken naar de fameuze Markant Recording Studios in Heeze. Namen als Guus Meeuwis, BLØF en Rowwen Hèze gingen hen daarin al meermalen voor.
In die studio werden de opnames gemaakt van “M’n Stad”, “Bijzonder Helmond” en “Vaya Con Dios”. Het mixen, masteren, persen, ontwerpen en drukken is nu gereed. Vanmiddag ziet ‘t Akkoordje (en de rest van Helmond) het prachtige eindresultaat op hun CD:

 
Wij van WilHelmonds zijn natuurlijk aanwezig bij dat feestje. Nadat het ten einde is zullen we hieronder in een reactie 1 of meer foto’s plaatsen.

WilHelmonds
3 reacties
Reageer

Gisteren kort voor 3 uur werd de CD aan het 't Akkoordje overhandigd. De zaal was afgeladen vol, daarbuiten stond zo'n 70 mensen die er wel in wilden maar er niet meer in konden.
Zoals beloofd hierbij de foto's. Op de onderste foto van links naar rechts burgemeester Fons Jacobs, Ling Ko van het WilHelmonds en van 't Akkoordje voorzitter Twan Spierings en dirigent Frans Raaijmakers.

De CD is een kroon op het werk van iedereen die zich voor het Wilhelmonds heeft ingezet.
M'n Helmond Stad CD wà  bende skòn !

Wim van den Broek

wat een ongelooflijk slecht lied is dat zeg, echt z-artiesten zingen dat alleen maar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: