Buiten is het -2 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.119 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

GGG Helmond

De bewoners rondom de speeltuin Helmond-West aan de Itterestraat hebben nu ook actie ondernomen. Zij hebben B & W uitgenodigd voor een wandeling door de straten waar de eventuele rondweg moet komen.
De speeltuin wordt ook aangedaan. Inlevend, creatief én attent als die bewoners zijn, hebben ze 1 van de speeltoestellen tijdelijk aangepast, speciaal voor de hoge heren. Zo kan B & W hetzelfde gevoel krijgen als de bewoners nu hebben.

voor wat mogelijk B & W plezier. 
.

Voordat we boze reacties krijgen: het jongetje is alleen maar voor de foto even zo neergelegd.

4 reacties:

Ik heb het al eerder aangegeven..Het is ‘n eenvoudige rekensom. De omleiding moet niet komen waar men teveel schadevergoeding moet betalen. Nee die moet komen waar de Gemeente het meeste in eigendom heeft. nl. die opbrengstgelden gaan dan naar de Gemeentekas zodat Grondzaken een eventueel positief saldo kan krijgen, op de verliezen ontstaan uit het speculeren en het voeren van wanbeleid uit het jongste verleden en deze dan kan wegwerken.
€ 310/vierkante meter + schadeloosstellingen declareren kunnen behoorlijk oplopen. De gemeente kan dat gewoon uit de EU-pot halen toch ??

Beantwoorden

Wat die mensen er toch allemaal voor over hebben om B&W hetzelfde gevoel te geven.

Beantwoorden

Tip voor B&W:

Met behulp van de kaasschaafmethode of rasp is wellicht de completering van de stedelijke ring in Helmond West alsnog in de juiste proporties te modelleren.

De botte bijl heeft tot nu toe geen soelaas geboden. Ik denk ook niet dat B&W een gehaktmolen als alternatief verkiest. Dat zou zonde zijn, toch.

Er is nog voldoende keukengereedschap voorhanden om de juiste schotel op te dienen.

Het is wenselijk dat de uitwerking van alle plannen uit het wijkontwikkelingsplan Helmond West voor iedere bewoner in Helmond West ‘kaasie’ is!

Beantwoorden

vraag???geld..,,

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *