Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.690 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

In de buurt van de Medevoort troffen wij onderstaande situatie aan. Zulke borden worden geplaatst om het verkeer te waarschuwen voor een gevaarlijke situatie. Maar als je het op deze manier doet, werkt het misschien juist averechts.
Wij weten niet goed wat we er van moeten denken. Wij houden het op een foutje van een ambtenaar op maandagmorgen. Maar wellicht hebben jullie betere verklaringen.

  voor de situatie.

2 reacties:

Dat moet in Nuenen zijn. Als je in nuenen zegt dat we links om gaan, dan zegen zij: nee we gaan rechts om.
altijd vanterwers die lui.

Beantwoorden

"Zulke borden worden geplaatst om het verkeer te waarschuwen voor een gevaarlijke situatie." Me dunkt dat dit een gevaarlijke situatie is. Terecht dus dat die borden geplaatst werden door die ambtenaar die zijn werk dus goed deed. Zoiets mag ook wel eens gezegd worden!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *