Buiten is het 21 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.234 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Wij kunnen het allemaal niet meer zo goed volgen wat er zoal aan nieuwe en exotische producten in de schappen van de supermarkten ligt. Als er dan ook nog bepaalde voorwaarden aan elk product gesteld worden, raken wij helemaal het spoor bijster.
Een goed voorbeeld is de knallende ruzie tussen het TV-programma Radar en grootgrutter AH over het halal-vlees. Hierbij gaat het om óf wel óf niet verdoving van ritueel te slachten vlees.Over wat wij aantroffen in een niet bij name te noemen winkel in Helmond durven we geen uitspraak te doen. In welke categorie dit valt, moet je dus deze keer zelf bepalen.Ook de door ons gekozen titel kan door sommigen verkeerd uitgelegd worden.

  en bepaal het zelf.

5 reacties:

Bouillon trekken??

Beantwoorden

Getver….

Beantwoorden

he bah….

Beantwoorden

Duur stukske soepvlees. En het is zeker geen varkenspootje.

Beantwoorden

Zijn jullie nou helemaal HALLOWEEN?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *