Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.139 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
87reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Logo van Helmond

Ondanks protesten van onze burgemeester om nu al openheid te geven over het hoe en waarom inzake het nieuwe logo van Helmond, heeft jullie weblog toch de primeur. Via de goede contacten die we inmiddels opbouwde, kregen we namelijk de mogelijkheid om exclusief met de ontwerper alleen te praten. Wij waren te gast in zijn hypermoderne studio en hebben daar het nieuwe logo vanaf de allereerste, ruwe schetsen tot het uiteindelijke ontwerp met eigen ogen mogen aanschouwen.
Waarom het nieuwe logo er juist zo uitziet kunnen wij nΓΊ heel erg goed begrijpen. De uiterste precisie waarmee gewerkt wordt, het zorgvuldig aangepaste en uitgevoerde werktempo en de opvattingen van deze moderne ontwerper hebben tot het uiteindelijke resultaat geleid dat het prijskaartje van 20.000 euro ten volle verantwoord maakt. Wij vinden het een juiste beslissing van onze burgemeester of hebben jullie een andere mening?

Β  om de ontwerper bezig te zien met de allerlaatste aanpassingen.


Aanvulling (maandag 7 november)

In het weekend duiken we de kroeg wel eens in. Niet om de drank of gezelligheid. Nee natuurlijk niet. Soms treffen we op zo’n plek namelijk net dΓ­e persoon die ons net dΓ‘t beetje extra informatie geeft waardoor wij jullie nΓ©t iets beter kunnen informeren.
Afgelopen weekend hadden we een voltreffer! Want wie komt er binnenlopen? De burgemeester. Een beetje schichtig en onwennig keek hij rond. Wij vroegen ons meteen af wat zo’n man in een dergelijke kroeg kwam doen.Maar opeens was het duidelijk: hij kwam het nieuwe logo promoten. De aanwezigen zullen dat niet snel vergeten. En jullie ook niet. Want vanzelfsprekend hadden we onze fotocamera bij. Helaas stond die door de commotie in de stripfilmstand, onze excuses. Maar elk nadeel heb zijn voordeel: we hebben daardoor dus wel bewegende beelden.
Een vriendelijk verzoek van ons, hou het een beetje voor jezelf.

87 reacties:

Wat een geldverspilling voor een nietszeggend logo. Ik kan de kritiek die burgemeester Jacobs heeft op de commotie die er is ontstaan, niet begrijpen. Het logo met de helm dient te blijven. πŸ˜€

Beantwoorden

De burgemeester is boos ! So What…..
Wij zijn ook boos als onze gouden helm zomaar bij het oud vuil gezet word !! Respect voor het verleden en voor Helmond en haar helmonders, is mijn motto !!

En ik wil de discussie over de uitstraling van het oude logo t.o.v. het nieuwe logo ook best aangaan. πŸ˜€

Beantwoorden

Alles leuk en aardig… maar hoe ziet dat nieuwe logo eruit dan? Ik ben ook voor de helm!!!!!!

Beantwoorden

Voorstel: Nu de burgemeester, zo het lijkt, vast blijft houden aan het doordrukken van het nieuwe logo is mijn voorstel om voor of achter de H de letter J te plaatsen.
Dit voor Jacobs Houdoe oftewel Houdoe Jacobs.

Beantwoorden

Prima al die steunbetuigingen om dat “zakelijke schildje met die hoofdletter “H” ” straks naar het ronde archief ( prullenbak) te gaan verwijzen! Overigens zijn er al mensen die het logo van Stadspromotie Tilburg hebben bekeken. Daar heeft schijnbaar dezelfde ontwerper de hand in gehad. Een dikke vette “T” in een vlak vierkant. De nieuwe huisstijl van Stadspromotie Tiburg ingevoerd in 2004. Nu in 2005 doet onze afd. Stadsmarketing met aan het hoofd burgm. F.J de verantwoordelijke scepter zwaait zijn best om dat te imiteren a raison van € 10.000 – € 15.000,00! Wordt vervolgd zeker als het aan Helmondse Belangen ligt. ( waar blijven de steunbetuigingen van die andere 10 of 11 lokale politieke partijen?)
.
Groetjes.

Beantwoorden

@Berry Smits:Mobiliseer de hele raad.Zet het hele Stadhuis maar op zijn kop.De helm moet blijven,het is karakteristiek voor Helmond.Organiseer een protestkaartenactie.

Beantwoorden

Zijn ze nou helemaal gek geworden bij de gemeente?
Toepasselijke nummering van dit log trouwens.
De gemeente maakt een historische blunder!
Dat wapen, zo mooi, hoort bij Helmond. Al eeuwen!
En niet op plekje 2, maar op plek 1. Overal dus!
Dat blijkt eigenlijk wel uit iedere reactie van elke Helmonder.
“Uw mening is belangrijk voor de gemeente Helmond!” staat op helmond.nl.
Of is dat een loze kreet?

Ik wil twee argumenten behandelen die onze burgervader noemt voor een nieuwe logo.

Ten eerste noemt hij de eenheid in huistijl die doorgevoerd moet worden. Op zich een lofelijk streven. Raar dat hij denkt dat dat alleen kan met een H op een rood schildje.
En als je dan eenheid wil in de huistijl, dan moet je je ook houden aan 1 logo van Helmond en niet het oude en het nieuwe. Dan desnoods maar dat lelijke.

Ten tweede (en nog opvallender) zegt Jacobs dat de kosten van de ontwerper alle kosten zijn voor een nieuwe huistijl. Jaja. In een paar colleges huistijl leert iedere student dat de ontwerpkosten minder dan 10% bedragen bij een gemiddelde organisatie groter dan 100 man. Er zijn namelijk meer dragers van de huistijl dan briefpapier, enveloppen en visitekaartjes mijnheer de burgemeester.
Alsof het huidige porcelein, de sponsordoeken en aanduidingsbordjes (om maar eens een paar willekeurige huistijldragers te noemen) allemaal pas vervangen worden als ze versleten zijn. Nee natuurlijk niet! De verantwoordelijke ambtenaren willen natuurlijk zo snel mogelijk dat nieuwe logo overal op. Al was het alleen maar om die eenheid van de huisstijl door te voeren. En ook het organiseren en uitvoeren van dat proces kost geld omdat ambtenaren salaris kosten.
Erg vreemd (maar ook wel knap van de burgemeester, moet ik bekennen) dus dat iedereen dat bedrag van 10 tot 20.000 euro meteen maar geloofd.
Een bekend voorbeeld is de voormalige PTT waar eind jaren 80 ook de huistijl werd vervangen. Deze viel toevalligerwijs net samen met een grote reorganisatie waarover met de vakbond keihard onderhandeld werd. Het toenmalige hoofd communicatie bekende jaren later dat als de vakbond geweten had wat die restyling de PTT in totaal gekost had, ze die ontslaggolf nooit en te nimmer hadden goedgekeurd.
Kortom: wie gelooft dat de ontwerpkosten de totale kosten zijn, die gelooft ook in sprookjes.

Beantwoorden

eigenlijk slaat het nergens op … zo’n burgervader die helemaal niet helmonds is wil dus gewoon het logo van de stad veranderen ….. dattie dat in de stad/dorp doet waar ie zelf vanaf komt …

vind die burgervader eigenlijk toch maar een rare kwieb …. eerst met zijn helmregels … istie leraar ofzo … dat ie dan teruggaat naar zijn kleuterklasje ….

en of het nou veel of weinig geld gaat kosten waarom moeten wij een nieuw logo hebben …. het is toch gewoon van ons die Helm …. weet je HELMond …. pffffffffffffffffffff maar ja of wij ons er nou druk over maken ja of nee … daar in die raad doen ze toch wat zij zelf willen ….. en sorry Berry … volgens mij zijn er grotere partijen dan de echte volkspartij die het daar voor het zeggen hebben ….

Beantwoorden

@pieter een mooi geschreven stuk van je ….
ben het met heel veel dingen helemaal met je eens …. maar wat zou die burgervader dan dadelijk met “de hellemonder” doen???? ook maar een nieuw uiterlijk geven????
zou die dan op hem gaan lijken …. ???

Beantwoorden

@Berry Smits: Was ik vanochtend nog vergeten: mijn complimenten dat je dit onderwerp meteen aan de orde hebt gesteld!

@Angie: Dankjewel.

Beantwoorden

Maar ook Berry Smits heeft schijnbaar de voorjaarsnota dus niet goed (genoeg) gelezen.

Dat is het ware probleem van dit soort dingen. Ze worden ergens tussengeschoven en verdwijnen in een groter geheel. Daar komen ze pas bovendrijven als het (bijna) te laat is.

Beantwoorden

Ad: Dit kan dan wel zo zijn maar overeind blijft dat ik nog nergens iets positief ben tegen gekomen wat voor het nieuwe logo pleit.In de politiek gebruikt men toch vaak de term voortschreidend inzicht. Als bijna geheel Helmond tegen het nieuwe logo is kan er nu deze keer zeer zeker sprake zijn correct gebruik van deze term.

Beantwoorden

@Peter W
Ben heel heel heel heel heel (dus heel) erg benieuwd. 8)

Beantwoorden

Als de gemeenteraad dit goedkeurt, dan vraag ik me af wat we aan die raad hebben. Geen Helmonder vind het een goed idee en dan zou de raad dat wel vinden? Dat kan ik echt niet geloven.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond:
Hebben ze jullie ook mooi op het lutje.Kunnen jullie je mooie nieuwe kopfoto ook nog laten veranderen.
Of geven jullie de burgemeester niet zijn zin en houden jullie vast aan het huidige logo? πŸ˜‰

Beantwoorden

@Sjakie:
Wees maar niet bang: wij houden van tradities en houden ons daaraan.
We zijn trots op dat wapen in onze kopfoto. Dat wapen is al honderden jaren goed geweest voor de stad Helmond, dan zal het de komende 100 jaar meer dan goed zijn om op De weblog van Helmond te gebruiken.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond:
Zo wil ik het horen. Traditie. Burgemeester Jacobs is al over enkele jaren verleden tijd of hij moet zo door gaan.
Misschien is hij dan al eerder aan de beurt. Wat zullen ze stiekem lachen daar in Brunsum.

Beantwoorden

Ik lees net in het ED dat burgemeester Jacobs een kort lontje zou hebben. Dit wil dus zeggen dat er voortdurend
ontploffingsgevaar dreigt. Beetje uit de buurt blijven dus. πŸ˜‰

Beantwoorden

Allemaal massaal naar de raadszaal vanavond. Kan altijd leuk worden. Als Peter W dan ook komt, kan hij ons mooi op een drankje trakteren. (Peter W thee, koffie en water kan je dan gratis krijgen πŸ˜‰ )

Beantwoorden

Dit is een achterhoede gevecht. Er zijn door de gemeente Helmond al bestellingen geplaatst met dat nieuwe logo. Er is over dat logo dus allang besloten anders gaat de gemeente niet bestellen natuurlijk.

Beantwoorden

Zij kunnen datgene wat al besteld is toch in de papierversnipperaar gooien. πŸ˜€

Beantwoorden

dat die kwieb gewoon teruggaat naar waar die vandaan komt

Beantwoorden

@Oplettende burger, dat zou natuurlijke de anders niet te verklaren woede van de burgemeester kunnen verklaren. Hij had alles al in kannen en kruiken, bestellingen geplaatst. Maar dan vergeet hij toch ons Helmonders ! Je kunt ons van links naar rechts bewegen, van alles aan besluiten nemen, dat zal velen van ons worst zijn ….. Maar kom niet aan de trots van de Helmonders wat in haar logo verstopt zit !!!

Beantwoorden

laat het wapen van Helmond,blijven zo als het is!!!!
er is al zo veel naar de klote in Hellmmond πŸ™

Beantwoorden

@Peter W
Waar was je nou. De hele raadszaal vol met mensen die bovenstaand bericht (13.32 uur) hadden gelezen een hoopten een glimp van je op te vangen. Liefst natuurlijk ook iets meer. Nu hebben de meeste zonder jou een borrel moeten drinken. πŸ˜‰

Beantwoorden

Ad: Ik kon helaas de moed niet opbrengen om te komen luisteren omdat ik ook al ingeschat had dat er weer niet geluisterd zou worden wat de doorsnee Helmonder graag zou zien. Nu hoop ik maar dat met de komende verkiezingen de mensen niet vergeten zijn wie er wel naar de burgers wil luisteren en zodoende de andere straft door in ieder geval niet op hun te stemmen.

Beantwoorden

De achterste rij (die het dichtst bij “het volk” zit) heeft voor het debat gestemd. De rest tegen. Het is dus nog even afwachten wat komen gaat.

Het was zoals gezegd behoorlijk druk op de publieke tribune. Overigens denk ik nog steeds dat ze voor jouw drankje kwamen en niet voor de raadsvergadering. πŸ˜›

Beantwoorden

NEEEEEEE!!!
Wat is het volgende? Dat oude lelijke kasteel tegen de vlakte? Of zou Jabobs nog 1 toren kunnen redden die dan gebruikt wordt voor officiële gebeurtenissen. Zou perfect aansluiten op de geschiedenis van het kasteel. Voor mijn tijd moest het mooiste deel van de kasteeltuin namelijk wijken voor de Traverse. Oudere helmonders hoor ik er nog van gruwen. Jongere Helmonders geloven het niet eens.
Maar die Helmonders snappen er (ook weer) niets van. Dat kasteel past immers niet meer bij het moderne snelle Helmond. Het doet ook afbreuk aan de de directe omgeving waar zich immers ons hypermoderne nieuwe stadshuis bevindt. En (wellicht nog erger): dat kasteel herinnert ons aan dat oude lelijke logo.
Die grond kan veel efficiënter worden gebruikt voor een hypermodern kantorencomplex. Met het geld dat het oplevert kunnen we dan mooi de nieuwe huisstijl financieren.

Beantwoorden

En de kasteeltuin moest wijken voor de uitbreiding van de VLISCO!

Beantwoorden

Laat de politiek partijen nu eens een keer naar de burger luisteren. Ook nu steekt iedereen de kop weer in het zand en wacht af met reageren. Ik heb via mijn e-mail actie reeds zeer veel reacties ontvangen over de kwestie. Niet een voorstander !!! Waarom reageren andere partijen dan Helmondse Belangen niet. Als de politiek goodwil willen kweken, democratisch wil zijn, moeten zij nu opstaan en luisteren naar de kiezers/burgers. Hoeven ze zich bij de volgende verkiezingen zich niet te schamen, maar kunnen ze naar eer en geweten zich inzetten voor Helmond !

Beantwoorden

Wie had toch gedacht dat een (nieuw) logo zoveel teweeg zou brengen.
Ben benieuwd of er nog iemand is (buiten B&W) die nog durft te zeggen dat hij/zij het een mooi logo vindt voor de nieuwe huisstijl. Alleen daarvoor is de vergadering van ABA op 14 november dus al interessant. Ben verder benieuwd of kiezers inderdaad partijen afrekenen op hun keuze voor een logo.

Op dit moment zou het eenvoudiger zijn om het oude logo gewoon voor te schrijven als algemene huisstijl.

Beantwoorden

@J.E. Mulder
De vlisco zou willen dat het zo goed met ze ging 8)

Beantwoorden

@Ad: In het verleden is er een stuk van de kasteeltuin gebruikt t.b.v. de uitbreiding van de VLISCO.Pal achter het kasteel ,zie je ook de Vlisco-muur. Het is mij bekend dat het tegenwoordig niet zo goed gaat .

Beantwoorden

Hoe moet je eigenlijk meedoen aan die e-mail aktie? Want ik ben ook tegen.

Beantwoorden

Stuur een e-mail naar [email protected] en je krijgt de actie mail binnen, die kun je doorsturen naar de gemeente met je eigen vraag aan de gemeente. Vervolgens kun je de mail doorsturen naar bekenden om ook hen hun mening te vragen aangaande de kwestie.

Beantwoorden

Voor wie het gisterenavond heeft gemist bij RTL4: hier kun je het alsnog bekijken.
(Hoe lang deze link zal blijven werken, weten we niet.)

Beantwoorden

Leuk stukje op RTL4. Ik had het gisterenavond niet gezien, maar heb het zonet even bekeken op internet.
Zou de gemeente Helmond het nieuwe logo er toch nog door willen drukken, nu er ook nationaal aandacht aan is besteedt?

Beantwoorden

Hoe je het ook bekijkt het is in ieder geval weer reclame voor Helmond. πŸ˜‰

Beantwoorden

Ik kan me niet zo druk maken over het logo.. aangezien ik uit veldhoven kom..:)
maruh.. voor mensen met een tattoo met het logo.. vind ik het wel erg rot!

X Chika

Beantwoorden

Wat grappig, dat stukje op de TV

Beantwoorden

Och, altijd een risico zo’n tattoo. Er zijn dingen die je beter niet kunt gebruiken als voorbeeld voor je tattoo. Hier vallen volgens mij in ieder geval namen van vriend(in), BN’ers en logo’s onder.

Overigens was destijds ook veel commotie over het nieuwe logo van Helmond Sport. Volgens mij zijn de “die-hard” Helmond Sport supporters het nog steeds niet eens met de wijziging, maar is ‘ie er toen ook gekomen.

@chika
Kan me niet voorstellen dat de inwoners van Veldhoven “hun” logo zo speciaal vinden.

Beantwoorden

Ik ben wel in voor een protest mars door Helmond centrum in teken van het oude logo. Wil er zelfs nog wel handtekeningen voor ophalen.
Als je aan het logo gaat klooien kan je net zo goed de naam van onze stad ook veranderen.
Iemand die zich geroepen voelt het voor touw te nemen?? Helmonders kom in actie.
Groetjes SuuS

Beantwoorden

voor meer discussie over ons logo, zie mijn web-log.
Groetjes SuuS.
hebben we al een log voor de omtovering van de markt??

Beantwoorden

Porcupine gaat voor 14 november als protest datum.
Ik stem in, wie volgt????
Ik stel voor om 12 uur ‘smiddags in Helmond centrum met alles wat we van ONS wapen kunnen vinden.
Dus borden hoedjes petjes tassen dassen etc, laat uw fantasie de vrije loop πŸ˜€

Beantwoorden

@Just Suus,
14 november ’s avonds in een van de kamers van Boscotondo (of in de raadszaal) wordt een bijeenkomst georganiseerd van ABA waar het logo door burgemeester J (altijd leuk die Sjaak van Buren πŸ˜‰ ) wordt verdedigt.
Dus iedereen zal daar dan ook wel welkom zijn.

Beantwoorden

In de logtekst hebben we een aanvulling moeten plaatsen.

Beantwoorden

Het spreekt vanzelf dat Burgemeester J. zijn hand heeft overspeeld en nu als een schichtige muis door de stad slentert,en door alle commotie (die overigens terecht is) zijn heil in de kroeg zoekt. πŸ˜› πŸ˜› πŸ˜›

Beantwoorden

haha die aanvulling vind ik wel heel grappig!!! haha!! πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

Beantwoorden

Toen ik enkele weken geleden het artikel over de nieuwe huisstijl in het personeelsblad van de gemeente las en me spontaan druk maakte en tegelijk de PC aanzette om namens de fractie Helmondse Belangen m’n ongenoegen uit te spreken, had ik niet kunnen bedenken dat dat “briefje” zo’n impact zou krijgen! Schitterend! Vanaf deze plaats bedankt voor allen die hebben gereageerd. Komende maandag 14 november gaan we met plezier het voorstel van die harde “H” van tafel schuiven. Hopelijk zullen allen het gemeentewapen gaan koesteren in de nieuwe huisstijl. Maar nog géén hoera stemmning want met de politiek weet je het maar nooit!
Misschien is een vergelijk met de vlag ( met die helm ) ook nog in beeld! Voor ons Helmondse Belangen geldt maar één ding: het gemeentewapen = gemeentelogo. Morgen op de markt met een mooie (ondersteunings) ansichtkaart met voorop in volle glorie het gemeentewapen.
Groetjes

Berry Smits
fractievoorzitter Helmondse Belangen

Beantwoorden

@berry smits:
Goed dat je er aandacht aan besteedde. Zelfs RTL4 pikte het op.
Volgens mij las ik vandaag al historische woorden in de krant. “Maar ik ben blij dat het onderwerp iedereen zo aanspreekt en dat er nu al zo’n levendige discussie woedt”
En die woorden waren niet eens van jou.

Beantwoorden

Klasse van die mensen van Helmonds Belang. Liepen met een man of 15 over de zaterdagmarkt en deelde ons stadslogo uit.
Gelukkig dat we ons logo nu hebben behouden. Die H vond ik ook te veel verwijzen naar het h-woord πŸ˜‰ Ook al zo’n mislukking.

Beantwoorden

Vanavond is het zo ver. De presentatie van het nieuwe logo van de gemeente Helmond. Helaas kan ik er niet bij zijn, maar ik verwacht wel dat het heel erg druk wordt.

Beantwoorden

Nou, ik hoop dat jullie het oude logo mogen houden. Het is een zeer mooi en oud logo, maar nog niet zo oud als Sinterklaas.
groetjes van weblogpiet. πŸ˜‰

Beantwoorden

@Aha een echte moderne Zwarte Piet 8)

Beantwoorden

Ja ben ook benieuwd naar de drukte van de presentatie. Maar ben bang dat het gewoon allemaal door gedrukt gaat worden. Toch wel jammer dat de NIET-Helmonders helemaal geen benul hebben van de historische waarden van het wapen. Als communicatieadviseur begrijp ik werkelijk niet de ballen van de beweegreden van de verandering. Het wapen is het identiteit van Helmond, en dat ze daar op het gemeentehuis niet weten waar ze de handtekening moeten zetten is maar een gebrek. Een huisstijl is echt wel meer dan een nieuw logo. Maar goed…. ik hou er mee op….

Beantwoorden

Angelique.. Ja ook pieten moeten met hun tijd meegaan! Heb jij je schoen ook al gezet?
Groeten van Weblogpiet. πŸ˜€

Beantwoorden

En weten we inmiddels al meer? Is er iemand gegaan?

Beantwoorden

@Sjaan, in de wandelgangen werd al een paar dagen geleden gezegd dat het Logo niet doorgaat alleen moesten ze de uitgestippelde weg afwandelen.
Morgen zullen we het wel in de krant lezen, denk ik 8)

Beantwoorden

@weblogpiet ; Ik ben even naar jouw website gegaan en daar zag ik een mooie foto van jullie allemaal. Maar welk pietje op die foto ben jij dan ? πŸ˜€

Beantwoorden

Het oude logo blijft!!!!!!!!!!!! πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€
Het plan is unaniem door de raad afgewezen.
Zie dit bericht bij Omroep Brabant

Beantwoorden

Goed bericht. Het zou ook niet anders gekund hebben met al die tegenstemmers. Maar in de politiek weet je het tenslotte nooit. Wat zou er nu allemaal afbesteld moeten worden? πŸ™

Beantwoorden

En gaan we nu een impeacement procedure starten tegen burgemeester Jacobs?
Hij heeft met zijn opmerkingen in de media immers veel Helmonders tegen zich in het harnas gejaagd.
Hij kan nu de helm trouwens goed gebruiken.

Beantwoorden

Volgens mij staat er trouwens nog wel een harnas in de kelder van het kasteel, voor het geval hij het nodig heeft.

Beantwoorden

Was jij trouwens vanavond niet in de raadszaal, Peter?
Kun je alvast kijken hoe het er aan toe gaat daar voor het geval je volgend jaar, met vele voorkeurstemmen, gekozen wordt in de gemeenteraad. πŸ˜‰

Beantwoorden

@Porcupine(a.k.a.Noud): Hoe het er daar aan toe gaat weet ik en wat betreft die voorkeurstemmen zal het zo’n vaart niet lopen.

Beantwoorden

Weet je wel hoeveel bezoekers er hier op een dag komen, Peter. Met een beetje geluk heb je zo flink wat voorkeursstemmen.
En met wat meer vrouwvriendelijke logjes op je eigen weblog, zou je ook de dames voor je kunnen winnen.

Beantwoorden

Kijk voor verdere informatie over het logo op de weblog van Sjaak van Buuren. πŸ˜‰

Beantwoorden

@Porcupine(a.k.a.Noud): Er zitten er al genoeg in deraad die de kachel kunnen aanmaken. Daar hebben ze mij niet voor nodig. πŸ˜‰

Beantwoorden

Ik hoopte dat ik hier de uitslag al zou kunnen zien. Ik dacht nog ff kijken voor het slapen gaan. Goed nieuws gaat blijkbaar snel, want geweldig nieuws! We hebben gewonnen!!!

Beantwoorden

Angelique :: 14 november 2005 23:07 .. Ik sta niet op de foto.. Ik zat achter de computer om de weblog te maken. πŸ˜‰
Groeten van Weblogpiet. πŸ˜€

Beantwoorden

Het was de H van Ha, Ha, Ha.. πŸ˜‰

Beantwoorden

Kan het ook de H van (op) Hoepelen zijn? πŸ˜€

Beantwoorden

@Peter W.
Of van hoepel op, Jacobs.

Beantwoorden

Dit liedje begint ook met een H:
Hai is mi zun kuntje in het water gevallen tralalalalala πŸ™

Beantwoorden

geef ff die link dan naar Sjaak van Buuren zijn site J.E. Mulder πŸ™‚

Beantwoorden

Fijn dat de raad toch zijn verstand toonde.
Is er voor onze gemeenteraad nu eigenlijk een mogelijkheid om een onderzoek te doen?
Een onderzoek naar alle kosten die al gemaakt zijn voor de bestelde huisstijldragers die nu moeten worden afbesteld. Of kan zoiets alleen in het parlement?

In het Eindhovens Dagblad digitaal staat een uitgebreid verslag Angie.

Beantwoorden

@ J.E. Mulder :: 15 november 2005 10:30
Zeer vermakelijk weblog van Sjaak.

Beantwoorden

@Porcupine (a.k.a. Noud): Ik geniet van de logs bij Sjaak van Buuren,vooral als hij Burgemeester Jacobs op de korrel neemt. πŸ˜€

Beantwoorden

nou ik weet niet hoe het bij jullie is maar bij mij is die site van sjaak van buuren helemaal niet online ik krijg de homepage van web-log

Beantwoorden

@Angie:surf naar stadstv.com en klik de weblogs aan,daar staat sjaak van buuren bij.Trouwens Peter W. en mijn log ook! πŸ˜€

Beantwoorden

Dat zou best wel eens kunnen, Angie, want J.E. Mulder heeft een ‘u’-tje teveel in de link gezet.
Dit is het juiste adres.

Beantwoorden

Maar ik zag dat je hem zelf ook al had gevonden, Angie.

Beantwoorden

ja allemaal hartelijk dank ervoor πŸ™‚ had van een geheime man een mailtje gehad …. bedankt hoor πŸ™‚

(oeps denk dat het een man is πŸ™‚ )

Beantwoorden

@Angie: Dat jij hulp nodig had om zo een weblog te vinden wat toch niet verstopt zit vind ik een goeie.
En dan nog wel van de geheime dienst. Ik zou maar uit kijken als ik jou was want ze schijnen je te volgen. πŸ˜‰

Beantwoorden

@Angie:
Ja, dat was een man: De weblog van Helmond bestaat alleen uit mannen.

Beantwoorden

De hele zaak krijgt volgens dit bericht op de weblog van Sjaak van Buren nog een staartje. Behalve de affaire over het logo heeft de burgemeester nog meer kwaad bloed gezet bij de leden van de gemeenteraad.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *