Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.069 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Scheefwonen

In Helmond is heel wat tumult ontstaan over het feit dat er ruim 6.000 mensen staan ingeschreven als woningzoekenden. Diverse politieke partijen geven aan dat Helmond achterblijft met het bouwen van sociale huurwoningen. De gemeente zelf legt de schuld bij het grote aantal scheefwoners dat Helmond zou hebben.Maar zo extreem als het scheefwonen op de foto hebben wij in Helmond nog nergens aangetroffen. Aan de indeling te zien is het hier expres zo gedaan. Of zou het toch een maandagmorgen woning betreffen?

  voor de foto over het scheefwonen.

4 reacties:

Pfff…die scheefwoners ‘glijden’ vanzelf Helmond wel uit…

Beantwoorden

Dit is echt de wereld op zijn kop.

Beantwoorden

haha das een gave foto!! je zal maar in zo’n huis wonen… zit je toch steeds je tenen aan de plafonnières(typ ik dat goed?) te stoten… 😕 😉

Beantwoorden

Leuke foto 😀

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *