Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.637 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriekSint N.

Maandagavond kwam Angie met het mogelijke nieuws dat er zondag 3 zwarte pieten van een boot waren gevallen en ene Weblogpiet is opeens opvallend vaak aanwezig. Het zal de tijd van het jaar wel zijn. Maar zou het onderstaande daar ook mee te maken hebben?Op klaarlichte dag is gisteren in Helmond namelijk Sint N. de nummer 1 in speelgoedland neergeschoten. Zijn lichaam met pepernoten doorzeefd, werd op straat gevonden door voorbijgangers. De politie zoekt de dader(s) in de kringen van de anti-slavenhandel.Getuigen zagen een donker getinte man in een opvallende pofbroek met een veer in zijn muts wegrennen. Het programma Opsporing Verzocht zal komende week uitgebreider aandacht aan deze zaak schenken.

  niet als je een jeugdige bezoeker bent.

10 reacties:

oh wat zielig 🙁

Beantwoorden

Och die arme Sint. Gelukkig heeft ie nog veel hulpsinten, anders waren de kinderen van Nederland toch mooi de klos geweest.

Beantwoorden

Is de Sint van zijn paard gevallen? 😀

Beantwoorden

Het weer is wel omgeslagen sinds de Sint weer in het land is. 🙁

Beantwoorden

Ontzettend leuk initiatief, de Sint in het Kasteel…. maaruh… wie is ‘piet’ die zo ontzettend vals zingt?????? Ik hoorde zijn ‘gezang’ tot in Helmond Noord… wist eerst niet wat het was….

Beantwoorden

waar zit de grap? er is al genoeg loosgeweld en dan dit flikker op man

Beantwoorden

@gast… gaaaaaaaap… teveel pepernoten gegeten zo dat je de vette knipoog ervan ziet?

Beantwoorden

@gast:
We zijn het met je eens dat geweld zinloos is.
Wellicht ben je een jeugdige bezoeker die zijn of haar nieuwsgierigheid toch niet kon bedwingen. 😕

Beantwoorden

Leuke photoshop van de sint

Beantwoorden

ja die weblogpiet heeft bij mij ook al gereageerd! bij jullie ook al? en de foto.. tja, het is zinloos, en erg zielig.. 😕 😉 😀

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *