Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.139 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek
Spoort Eindhoven wel?

Elke Helmonder weet dat ze in Eindhoven jaloers zijn op Helmond omdat wij zoveel treinstations hebben en er in Brandevoort zelfs nog 1 bij krijgen. Als je ze dat dan zegt, krijg je te horen dat Eindhoven 6 sporen heeft en Helmond slechts 2. Maar 6 sporen heeft ook zijn nadelen, zo merkten we van de week toen we in Eindhoven op het station aankwamen. Wat we daar meemaakten zou namelijk nooit in Helmond kunnen gebeuren.

  maar eens.

8 reacties:

Kan toch gebeuren. Eindhovenaren zijn toch ook mensen?

Beantwoorden

In Helmond kan men zich niet verslapen,die beginnen niet eens .

Beantwoorden

@J.E. Mulder: Zit ik hier in Mexico mee te lezen en dan van u zo een opmerking. Als ik het wel heb bent u toch ook in Helmond geboren. Dan zou u volgens mij ook veel beter moeten weten.

Beantwoorden

Ha!Ha! Ole..Ole… 🙂

Beantwoorden

J.E. Mulder: Ole.. Ole.. wat wil dat nou weer zeggen?

Beantwoorden

Viva el Mexico! 😀

Beantwoorden

Beter dat ie zich verslaapt terwijl hij thuis is i.p.v. dat hij zit te slapen terwijl hij de trein bestuurt want dan zou hij het spoor wel eens bijster kunnen raken! 😀

Beantwoorden

@Angelique:
Zo te lezen is mevrouw een kenner van deze materie.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *