Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.183 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Bodyguards

– Tja, dat kun je verwachten als je als burgemeester van Helmond het eeuwenoude gemeentewapen tegen de zin van alle Helmonders wilt afschaffen. – Tja, dat kun je verwachten als je als wethouder je auto dusdanig parkeert dat iedereener last van heeft en in eerste instantie geen boodschap aan de mening van alleHelmonders schijnt te hebben. – Tja, dat kun je verwachten als je een voetbalvereniging haar terrein afneemt, een ander veld beloofd, maar deze toezegging niet nakomt. Tja, dan kan je een hele hoop boegeroep en commentaar verwachten.Maar als B & W op werkbezoek gaan in een bepaalde wijk in Helmond, vinden wij dít weer overdreven. Nee niet gewoon overdreven, maar overdreven overdreven. Het lijkt potdorie wel of de president van Amerika er met zijn gevolg aankomt.

  voor de foto van dat werkbezoek.

9 reacties:

Matje, matje wa kost zoiets wel nie? 😀

Beantwoorden

Afgezien van de kosten. Burgemeester F.J. heeft deze toestanden gewoon over zich afgeroepen en jullie weten toch ook: beveiliging mag wat kosten! 😀

Beantwoorden

Het ziet zwart van de macho’s 😉
Weet je wel wat dat kosttttttttttttttttttttttttttt.
Helemaal NIKS. (De burgers betalen 😛 ) 😉

Beantwoorden

Tjonge, tjonge…. 😀

Beantwoorden

jeetje zeg! wat een gedoe voor niks!! 😀

Beantwoorden

Ik wist niet dat B&W van Helmond zo’n grote auto’s in het wagenpark had. Maar goed dat Tielemans er niet in rijdt. Dan kon je je auto helemaal nergens meer parkeren.

Beantwoorden

@Porcupine (a.k.a. Noud):
Zoals eerder gezegd, soms valt er op deze weblog nog iets te leren over ons Helmond.

Beantwoorden

tsjonge jonge…. lijkt wel the USA….

Beantwoorden

hallo Helmond,
Ik ben er nog nooit geweest maar het is heel leuk iest te lezen over plaatsen waar ik nog nooit ben geweest dus graag gelezen groetjes van Mandy 😛

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *