Buiten is het 7 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.183 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Rookverbod

Het was onze grote baas al langer een doorn in het oog dat op ons kantoor massaal het rookverbod werd overtreden. Toen we na het weekend weer op kantoor kwamen waren ineens alle asbakken verdwenen. Uit navraag bleek dat de grote baas daar zelf verantwoordelijk voor was omdat asbakken voortaan verboden waren en dat hij eiste dat het nu afgelopen was.
Met wat medewerking van 1 van de jongens van de technische dienst durfde de grootste kettingroker toch weer te beginnen met roken. Met behulp van een camouflage-asbak. Wij zijn benieuwd hoe lang dit goed blijft gaan.

  voor de nieuwe asbak.

4 reacties:

Handig opgelost. Als je er nu nog een soort van kattenluikje voor maakt, valt ie als asbak minder op, zodat je baas hem niet zo snel ontdekt.

Beantwoorden

Ja inderdaad Porcupine, dat zou het helemaal compleet maken 😀

Beantwoorden

Goed gevonden! 😀

Beantwoorden

Nou maar hopen dat het lukt he 😛

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *