Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.165 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Smily’s

Onze grote baas ergerde zich mateloos aan het misbruik van smily’s op de weblog. Zelfs een reactie op een ernstig en serieus artikel wordt nog afgesloten met zo’n lachend gezichtje. “Vanaf NU stel ik paal en perk aan het gebruik van die emoticons” zo kregen wij een paar maanden geleden te horen. “De eerste de beste die ze verkeerd gebruikt, heeft een boete te pakken.” Hij kon het namelijk echt niet langer aanzien, zei er zelfs kotsmisselijk van te worden. Toen hij die middag uitgeraasd met de auto naar huis wilde gaan, wachtte hem nog een leuke verrassing. Weer een voordeel van winterse weer. Toen was de kou uit de lucht. We hebben er nooit meer iets over gehoord.

  voor een foto van die verrassing.

4 reacties:

Zelfs de weergoden hebben maling aan hem dus.

Beantwoorden

“We hebben er nooit meer iets over gehoord.” Dat was de goden verzoeken blijkbaar.
Een beetje dom om dit log te plaatsen eigenlijk. Zeker omdat we ondertussen toch zouden hebben moeten weten dat onze grote baas af en toe meeleest.
(beteuterend gezichtje is weggehaald)

Beantwoorden

Ja, maar af en toe moet “de grote baas” ook wat tegen gas hebben. 😉

Beantwoorden

Heeft “de grote baas” er dan ook persoonlijk voor gezorgd dat men nu geen smily’s meer kan gebruiken in de logs van web-log.nl?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *