Buiten is het 25 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.253 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Bom ontploft in Helmond

Het demonteren van de zware bom uit de Tweede Wereldoorlog zoals op het Helmondse industrieterrein, zijn dagelijkse klusjes voor de Explosieven Opruimings Dienst. Toch is er deze keer helaas iets mis gegaan bij het onschadelijk maken van deze bom.De plaatselijke autoriteiten traden met de oorzaak daarvan nog niet naar buiten.Wij zitten bovenop het nieuws en hebben dus zelf al een foto weten te bemachtigen.

  voor de oorzaak van de ontploffing.………………………………………………………………Aanvulling (maandag 27 maart) Gisteren kregen we van Sandra van Dijk exclusieve foto’s toegespeeld. Deze werden in de eerste uren nadat de bom was ondekt met haar mobieltje gemaakt. Zij kon die foto’s maken omdat ze bij de Atlant Groep werkt, pal naast de vindplaats van de bom dus.

…….Voor de grote versie van de foto klik op de foto.

Nadat alle personeelsleden donderdag geëvacueerd waren, moesten zij 3 uur wachten voordat ze hun (brom)fiets of auto konden ophalen. Sandra wist ons nog te melden dat ze allemaal vreselijk geschrokken waren en blij zijn dat ze nog leven.Wijzelf hoorden dat de directie van haar bedrijf nu aan het onderzoeken is of iedereen die écht geschrokken is 1 week met vakantie kan naar Ibiza om van de schrik te bekomen.

11 reacties:

😀 Soms een grapje op het werk moet kunnen vind ik 😀

Beantwoorden

komisch 😀 😀 😀

Beantwoorden

Grappig, ik zie het al helemaal voor me.

Beantwoorden

Dat krijg je met vrouwen in een mannenberoep. 8)

Beantwoorden
jan-willem terbeek

We hebben zojuist een aanvulling geplaatst.
Bedankt voor je foto’s Sandra.

Beantwoorden

Op Ibiza liggen nog veel meer bommen als hier in Helmond. Maar deze zijn niet zo gevaarlijk. Allemaal sexbommen hebben ze mij ooit verteld. 😀

Beantwoorden

Goede foto’s Sandra, goed mobieltje of goede fotograaf?

Beantwoorden

😮 Hallo, ik heb bij mijn gsm met foto van 1,3 megapixel en ik was al van plan foto gemaakt en niemand heeft er niet verwacht dat ik durf maak ik foto en het was echt gaaf 😉

Beantwoorden

Hallo Rob, Wil je voor me betalen voor Ibiza op vakantie hahaha ik lees net leuke verhaal 1 week met vakantie kan naar Ibiza om van de schrik te bekomen en daar is volle sexbommen daar heb ik zo hekel aan dit hihihi en hartelijk dank voor dit foto in plaast en verhaal groetjes van sandra 😉

Beantwoorden

@Sandra , het zijn leuke foto’s geworden 😀

Beantwoorden

Ik hoop dit nooit meer mee te maken want ik vond het heel eng die bom. Ik weet het nog goed toen ik allemaal politie agenten op het terrein zag.naast de atlantgroep het was om half 2 s;middags toen ik het zag niemand had het in de gaten.toen ik ineens zeer groot alarm heb geslagen dat iedereen uit het pand mocht we moeten van de politie allemaal naar biuten op weg naar blikhalm 2 dat schuim tegenover blikhalm 1 lag we zijn tot 5 uur in de midag daar gebleven want we mochten niet naar huis en ook niet onze fietssen en auto’s ophalen en en om 5 minuten over 5 mochten we onze fietssen en auto’s dan eidelijk op halen.behalve 1 collega van mij die moest haar auto laten staan omdat die op 20 meter van de bom lag op maandag heeft marij haar auto opgehaald ik was erbij.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *