Buiten is het 22 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.250 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Burgemeestersvoetbalelftal

Zoals natuurlijk bekend, is onze eigen burgemeester de voorzitter van het Nederlands Burgemeestersvoetbalelftal. Niet niks dus.Tielemans zou Tielemans niet zijn als hij (nu het nog kon) bij de burgemeester niet had geregeld dat ook hij nog een keer op dat niveau mocht meespelen. Omdat dit absoluut niet conform de statuten van de Nederlandse Vereniging van Burgemeesterelftallen was, kunnen we alleen een foto van de verkeerde kant tonen. Zodoende kunnen er geen burgemeesters in verlegenheid gebracht worden.

  voor de betreffende foto.

6 reacties:

Nr 9 is een rechtsbuiten, ik dacht dat Peter meer links in de spits zat.
Op dit moment op de tribune, maar bij de volgende wedstrijd wordt hij zeker weer de aanvoerder.
8)

Beantwoorden
jan willem terbeek

Fons Jacobs is dus voorzitter van het Burgemeesterelftal. Haha hoe verzinnen ze het, maar het klopt dus wel (dat schrijft hij zelf op de geemeentesite).
Volgens mij heeft onze burgemeester dus totaal geen verstand van voetbal. Anders zou hij geweten hebben dat een voetbalelftal nooit een voorzitter heeft. Is dit weer zo’n nepfunctie om hem belangrijker te laten lijken? Of is hij gewoon een beetje dom?

Beantwoorden

Het is wel duidelijk wie Tielemans is. 8)

Beantwoorden

@Dries: Fons J. is héél dom… 😀

Beantwoorden

gezellige club dus die burgemeesters

Beantwoorden

Dat was dan de laatste keer dat die wethouder iets voor zichzelf kon regelen. We zullen hem en zijn grappen nog gaan missen. 😉

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *