Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.287 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

WVG

De bezuinigingen op de WVG-voorzieningen in Helmond moeten niet gekker worden. Zo hoorden wij van een dame (wiens naam we uit privacy-overwegingen niet noemen) die iedere dag behoorlijk wat incontinentiemateriaal nodig had. Op een gegeven moment wordt er door de WVG aan de bel getrokken dat dergelijke hoeveelheden niet langer mogelijk waren. Er zou naar een andere oplossing worden gekeken. Nou, die oplossing kwam er inderdaad!Maar zouden jullie zo de hele dag willen rondrijden of ergens in een hoek worden gezet? Wij vinden dit niet meer normaal.

  voor die oplossing.

5 reacties:

Handig als je aan de racekak bent 8)

Beantwoorden

Normaal is het (nog) niet, maar het bespaart een hoop kosten 😉

Beantwoorden

Wel handig zo’n pleemobiel. 😀

Beantwoorden

haha handig als je nodig moet, maar of het nou zo sociaal is tegenover de rest van helmond.. 😕 😉

Beantwoorden

handig om mee te nemen als je naar de optocht staat te kijken … hoef je als je niet op de haven staat niet al te ver weg om te piesen … 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *