Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.352 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Cactussen

Onze secretaresse is een liefhebster van alles wat bloeit en groeit. Nu had ze op de vensterbank aan de straatkant een rijtje cactussen gezet. Om diverse redenen vonden wij dit geen gezicht en op ons verzoek kregen ze een ander plekje binnen het kantoor. Vervelender is dat al haar cactussen een naam hebben. Ze vernoemde ze namelijk naar de mannelijke medewerkers van De weblog van Helmond. Kunnen jullie daar iets bij voorstellen? Onze grote baas had het meeste commentaar omdat de kleinste cactus naar hem werd vernoemd.Jullie mogen raden hoe de grootste cactus heet.

  voor de verzameling cactussen.

4 reacties:

Ik zou het niet weten. Maar je kunt het natuurlijk ook op een andere manier uitleggen. 8) 8)

Beantwoorden

ik weet niet hoe alle medewerkers van weblog van hlmond heten, dus ik zou ook niet weten hoe die cactus heet.. erg grappig touwens! haha1! 😀

Beantwoorden

hmmm pijnlijke gedachte 😉

enne je hoeft Trix niet meer te bellen, ben er weer!!!!

Beantwoorden

Lopen twee balonnen door de woestijn. Zegt de een tegen de ander: “Pas op voor die cactusssssssssssssssssssssss”. 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *