Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.512 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Markt op de schop

Voor de zoveelste keer gaat de Markt er weer helemaal anders uitzien. De Markt moet nu weer meer aansluiten bij de verbeterde winkelstraten in de directe omgeving.Afgelopen week zijn wij een kijkje gaan nemen bij de drukke werkzaamheden. Het was vooral de man in de laadschop die onze aandacht trok. Wij hadden hem graag eens zien uitstappen en (voor deze rubriek) een praatje met hem gemaakt. Maar hij had schijnbaar in de gaten dat wij daar op stonden te wachten, want hij bleef mooi zitten.Daarom aan jullie de vraag of jullie ook vinden dat zijn baas wel eens mag zorgen voor een grotere machine?

  voor de man aan het werk.

7 reacties:

Je zou maar last hebben van claustrofobie.

Beantwoorden

Gohh, dat ie nog bij de pookjes kan komen….. 😛

Beantwoorden

woei!!! dat ie er nog in past!! als ie zijn lunch wil eten duurt het een uur voordat ie uit dat ding is!! vind je het gek dat mensen zo’n grote porties eten in een keer eten?! 😉 😀

Beantwoorden

Die cabine is niet te klein. Die vent is gewoon te dik.
Ik zat toevallig bij Ricus op de markt toen die meneer ook binnenkwam om te schaften.Hij had in een half uur tijd het volgende naar binnen gewerkt.
2 grote friet speciaal met 2 hamburgers en een halve liter cola. Hij boerde een keer flink en bestelde nog 2 nasiballen en 2 bamiballen. Toen hij naar buiten liep nam hij ook nog een hele grote hoorn softijs mee.
Ik ben hem nog achterna gelopen om te kijken of hij nog in zijn machine paste. Ja, zuigend. 😀

Beantwoorden

Dit is een Amerikaanse uitvinding.
Custom-made-machines.
Vroeger deed je dat ook met je spijkerbroek.
8)

Beantwoorden

Tja je moet dat al zand toch ergens laten? 😀

Beantwoorden

volgens mij doet hij gewoon net als wij een broek aan, zijn wagentje aan 😉

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *