Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.512 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Carat-concerten

Zondag 30 april beginnen de gratis concerten in het Carat-paviljoen in de Warande weer. Tot en met zondag 24 september zetten diverse verenigingen en groepen op muzikaal gebied, in allerlei genres, hun beste beentje voor. Een aanrader.De dieren in de Warande zijn er inmiddels al helemaal aan gewend. Zij vormen iedere zondag zelfs een prachtig achtergrondkoor onder leiding van hun eigen dirigent.

  voor de foto van hun dirigent.

3 reacties:

ik ben even wezen loeren hoor 😀

groetjes marjan

Beantwoorden

Sommige concerten zijn inderdaad zeker de moeite waard, maar dat is helaas vooraf haast niet te beoordelen. Daardoor keer ik (en meerderen waarvan ik het zie) soms al na 10 minuten huiswaarts. Erger is dat ik soms achteraf hoor dat het geweldig was, terwijl ik dat vooraf (door de naam van de vereniging) helemaal niet dacht.
Door die onzekerheid vooraf, ga ik (en meerderen die ik ken) er dus niet vaak meer heen. Eigenlijk zou de organisatie ergens vooraf moeten laten horen wat voor muziek de uitvoerenden zoal gaan spelen.
Wel mooi dat we zoiets in ons eigen Helmond hebben trouwens. Hoewel ik die dirigent er nog nooit zag. 😉

Beantwoorden

@Pieter
Soms kunnen de optredens in Plato ook verrassend zijn. Zo heb ik er bijvoorbeeld de band Mostly Autumn leren kennen.
En als je niet weet wat je kan verwachten, kun je natuurlijk ook altijd op de website van de betreffende band kijken. Vaak staan er wel muziekfragmenten op.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *