Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.331 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Op onze redactie kregen wij onlangs een nieuwe collega in de functie van huisfotograaf. Nadat de 3 fotoalbums van het Impactfestival bij elkaar meer dan 2000 keer bekeken werd, zag onze grote baas dat fotograferen toch niet zo’n onzin was. Hij zette er dus meteen 1 bij. Meer is meer, vindt hij.
Nieuwsgierig als wij zijn, vroegen wij waar hij voorheen als fotograaf werkte en waarom hij juist bij ons kwam werken. Hij had altijd maar alleen gezichten voor zijn camera gehad, zo vertelde hij ons. In die job had hij niet die ruimte gekregen om zijn artistiek talent tot ontwikkeling te laten komen. En ook vond hij dat er sprake was van te veel automatisme.
Na eerst wat gegniffeld te hebben, konden wij er na het zien van een foto van zijn oude werkplek, ons toch wel iets bij voorstellen waarom hij van werkkring was veranderd.

  voor een foto van zijn vorige job.

1 reactie:

Ik kan me voorstellen dat die daar wegwilde.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *