Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.608 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Met de dood dien je niet te spotten, ook wij delen deze mening. Maar wat wij nu meemaakten is wel zo absurd, dat wij er hier toch melding van moeten maken.
Zoals jullie wellicht bekend is, laten wij de gebakszaak hier op de hoek, wel eens iets lekkers (voor bij de koffie) bezorgen. De vader van de eigenaresse komt dit dan altijd brengen.
Kort geleden is hij op hoge leeftijd overleden. Deze goede man had de slechte gewoonte het niet zo nauw te nemen met zijn afspraken. Wat hij bracht was altijd heerlijk, maar de afgesproken bezorgtijd werd nooit gehaald.Gekscherend hebben wij ooit gezegd dat hij op zijn eigen begrafenis nog te laat zou komen.

  en zie onze voorspelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *