Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.153 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Van de week was 1 van ons voor deweblog op “zakenreis” naar Zwitserland geweest. Voor al zijn mannelijke collega’s bracht hij een Zwitsers zakmes met 1001 mogelijkheden mee.
Dit zette nogal kwaad bloed bij zijn vrouwelijke collega’s. Voor hen had hij namelijk niets meegenomen. Zij hadden ook wel zo’n zakmes gewild.
Hij heeft lang op internet moeten zoeken, maar uiteindelijk vond hij zo’n zakmes voor de dames. Hij blij, is hij eindelijk van dat gezeur af.

  voor het dameszakmes uit Zwitserland.

6 reacties:

He cool zakmes! maar of ie nou echt altijd zo handig is??

Beantwoorden

Tjonge, ik wist niet dat er zoveel inpast.

Beantwoorden

wat is de site waar je hem kunt kopen

Beantwoorden

@koen:
Zoals je ziet is deze GGG van een behoorlijke poos terug. De betreffende collega is inmiddels niet meer bij ons en kan dus niet helpen. Ook wij krijgen die site niet gevonden. Wellicht kun je het eens proberen bij een zakmessenwinkel in de stad.

Beantwoorden

Hoe duur is hij?

Beantwoorden

lollig hoor

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *