Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.584 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

8 reacties:

Zonder hint weten we het schijnbaar niet.

Beantwoorden

Het goede antwoord werd (zoals Noud ook al constateerde) nog niet gegeven, daarom (zoals altijd na 24 uur) deze hint: 5702.

Beantwoorden

Merelstraat

Beantwoorden

Gerard Davidstraat

Beantwoorden

Rembrandtlaan

Beantwoorden

Gefeliciteerd case. Het goede antwoord is Gerard Davidstraat.
De Gerard Davidstraat in de wijk Helmond Noord werd vernoemd naar kunstschilder Gerard David die in 1523 overleed. José van Belkom zag deze dobbelstenen/kubussen en maakte de foto’s.

Deze straat staat wel op Google Maps, maar niet in Google Street View. De beelden op de huidige Helmondse Street View zijn uit 2009. In februari van dit jaar reed hun auto met op het dak de ronddraaiende camera weer door Helmond. Dus het lijkt erop dat er een update aankomt. Wellicht dat er dan een manier werd gevonden om ook dit straatje in beeld te brengen.

Beantwoorden

Gefeliciteerd case.

Beantwoorden

Bedankt ad.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *