Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.319 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Vannacht waren er binnen een half uur 3 branden vlak bij elkaar in de Rijpelberg. Alle 3 brandstichtingen zo vermoedt de politie. De eerste 2 schuurbranden waren op nog geen honderd meter van elkaar op het Scheerderhof. Daarvoor rukten de brandweer om 01.29 uur en 01.36 uur uit. Binnen een halfuur bleek er een paar honderd meter verderop (op het Sallandhof) nog een brand. Tenminste 1 schuur is volledig uitgebrand.
De politie heeft tot laat in de nacht in de wijk rondgereden en onderzoekt deze branden. Zag jij iets verdachts of weet je net iets meer, dan vragen zij aan jou om hen te bellen op 0900 – 8844.
Onderstaande foto’s werden vannacht gemaakt door Pim Verkoelen en de politie.

In de reacties hieronder staat een update.

5 reacties:

Vreselijk wat een ellende. Maar gelukkig geen slachtoffers.

Beantwoorden
Jan-Hilly Borsboom

Het zou je schuur maar zijn…, levensgevaarlijk!
Hopen dat het geen “rage” wordt.

Beantwoorden

Regelrechte dwazen, vooral met die droogte…. bij deze, zie of hoor ik iemand in mn achtertuin in dezer dagen dan issie de mijne…

Beantwoorden

Update:
Op het Sallandhof bleek het om een boom te gaan die in brand stond.
De politie heeft tot op dit moment nog niemand kunnen vinden die iets van deze branden heeft gezien of gehoord. Dat liet een woordvoerder ons zojuist weten.

Beantwoorden

……levert wel mooie plaatjes op ! 😉

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *